0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç led e kadar çalışır ki
Çok beğendim:) arıza lambası yakmıyorsa yapılabilir.
Ortaya plastik korumayla bağlanmış olan bir adet dipsiz ampül var İlk resimde şerit ledin hemen üstünde yanan yuvarlak lamba var ve yetersiz kalıyor.
İnanın toyota beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.Hani içinin genişliği züğürt tesellisi vermese hemen satardım.Sıfır diye aldığım için kıyamıyorum.Ford aynı paraya ön cam ısıtıcı-koltuk ve direksiyon ısıtıcı,sunroof,mercek ve zenon farlar veriyor.Her modelinde mutlaka bir yenilik ekliyor.Ama toyota yıllardır aynı mantıkla araba üretiyormuş.Aldıktan sonra forum sayesinde öğrenmiş oldum.Şuan eksik diye saydığımız herşeyi mitsubishi,2001 yılında ürettiği carismada kullanmış ve taş gibi araba yapmış.Ama nedense toyota sağlamlığımı bozar diye kullanmıyor.
Ben de deneyeyim,güzel fikir.Toyota hakikaten bu anlamda sıkıntılı.Araçta düğmelerde ışık yok,gece göremiyorsunuz.Önce Opel Astra vardı bende,inanın bu konuda çok iyiydi.Araç içi de bazı yerlere led yaptırmayı düşünüyorum artık.
Bizde arıza ışığı yok lambada T10 led taktım ben. İyi oldu güzel oldu maşallah devam ediyor