Kendi kadarda kargo ücreti çıkmış☺
Ücretsiz kargo bulmak lazım.
İlk yorumda ikinci ilanı yanlış vermişim düzelttim tekrar
Mutlu ilgin için teşekkür ederim. Valla senin gönderdiğin olur gibi duruyor ama ya olmazsa ne yapacağım. İlk gönderdiğim linktekiyle biraz değişiklik var gibi ama genel olarak uyumlu gibi özelliklere bakınca
İlk yorumda ikinci ilanı yanlış vermişim düzelttim tekrar
Mutlu ilgin için teşekkür ederim. Valla senin gönderdiğin olur gibi duruyor ama ya olmazsa ne yapacağım. İlk gönderdiğim linktekiyle biraz değişiklik var gibi ama genel olarak uyumlu gibi özelliklere bakınca
Selman hocam Mutlu hoca bu işte ustadır. Benim Yarise de Mutlu hoca vasıtasıyla sis farı almıştım ebaydan. Ama araca takamadan arabayı satmıştım. Akabinde de sis farını aldığım fiyattan daha uyguna sahibinden de sattım [emoji22] Ayraca açma kapama tuşu bozuk ve kapakları tam oturmuyormuş üstüne bşrde sattığım abimize karşı mahcup oldum. Sana tavsiyem ya çıkma al yada mevcut kapaklara gelik açtırıp bişeyler uydurmaya çalışman.
Şekil olarak uyan ve kargo ücreti çok olmayan bir şey bulmak lazım
abi 1. alibaba linki sıkıntı. alibaba toptancıların sitesi. aliexpress kullanıcıların ve daha güvenilir.
2. ve 3. linktekiler tutuyor gibi ama 35 dolar kargosu var.
Honda accord fog lights 03-06 diye aratınca da en ucuz bu ürünler çıkıyor, 35 dolar ürün fiyatı 35 dolar kargo 70 dolar yapar 230 tl yapar. Eğer daha ucuzunu bulamazsan en mantıklı türkiyeden 250 tl ye almak bekleme derdin olmaz.
ya da universal bir sis lambası alıp kapak uydurmaya çalışılabilir.
Dediğin gibi Mutlu fiyatlar böyle olunca Türkiyeden almak daha mantıklı. Ama araştırma evresindeyim acelem yok yaza kadar sürem var ucuzunu bulacağım inşallah

En son 20 dolara buldum ama kargo fiyatı yüksek.
Selman bey sorun sis farin boyutu eni buyuklugu ben baktim tanesi 30 eurodan basliyor. Hatta resim var
Selman bey sorun sis farin boyutu eni buyuklugu ben baktim tanesi 30 eurodan basliyor. Hatta resim var
Hakan Bey ilginize teşekkür ederim bu resmini koyduğunuz ürün satışı Almanyada mı? Türkiyeye gelirken kargo ücreti dahil ise fiyatı çok iyi link vermeniz mümkün mü?
Arkadaşlar bir önceki mesajımdaki ürünü almak için kart bilgilerimi giriyorum ancak ödeme yapamıyrum. Bankanın engeline takılıyor sanırım başka nasıl alabilirm bu ürünü
Arkadaşlar bir önceki mesajımdaki ürünü almak için kart bilgilerimi giriyorum ancak ödeme yapamıyrum. Bankanın engeline takılıyor sanırım başka nasıl alabilirm bu ürünü 
Alipay a kart tanımlayın ya da sanal kart açıp deneyin
O dediğin nasıl oluyor

bu konuda biraz cahil kaldım
bende yeni başladım alışverişe ecnebilerden
@Kaan Kara (29002) kardeşim sağolsun öğrendim

tek sıkıntısı kayıtdışı gönderilerde takip kodu olmadığı için ne zaman geleceğini tam bilemiyorsunuz. birde alibaba toptan satış yapıyor. adet almak için aliexpress.
Tamam Talah hocam hallettim sayende sanal kart ile sağolasın
Ya ben bir ürün aldım dün mail gelmiş bu şekilde
Order No. 72909815478450 Cancelled
Dear selman yalcin,
Your Order No. 72909815478450 has been cancelled because payment was not made before 03 Mar 2016 01:26. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.
Çevisi bu şekilde çıktı
Ödeme Mar 2016 01:26 03 önce yapılmış değildi çünkü Sipariş No. 72909815478450 iptal edildi . Hala bu maddeyi satın almak isterseniz , Al adresinden yeniden düzenlemek lütfen
Ben bu ürünü nasıl alacam arkadaşlar yaa. Sanal karttan baktığımda ödeme yapılmış gözüküyor. Bi beceremedim şu işi