Gönderen Konu: Aracın içerisine gelen su sesi problemi.  (Okunma sayısı 891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tiryaki..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 48000
  • Model Yılı: '02
  • 12 kere teşekkür etti
Aracın içerisine gelen su sesi problemi.
« : Ocak 24, 2016, 20:49:53 »
Merhaba,

Arkadaslar gecen hafta aracın kalorifer peteklerini ısıtımıyor sorunu ile elektrikciye bırakmıştım. Temizlemisler arac yarı ısıtır hale geldi fakat termostat arizaliymis servise degistirttim. Simdi de elektrikciden aldığımda olan su sesi ortaya çıktı sanki borularda su yürüyor. Geri gittim havasını aldık, eksik yok hepsi tamam ama az bisey kaldı o da zamanla gecer dediler. Hala devam ediyor ve sanki git gide artıyor. Motor ısınınca azalıyor gibi ama araci devirlendirirken cok can sıkıcı ses gelmeye devam ediyor. Devir daimde sıkıntı mi var acaba diye düşündüm. Ama servis onda sorun yok su kaçağı falan dedi. Hem oyle olsa daha once gelmezdi sizce sorun nerden kaynaklı? Başına gelen var mi lutfen bana yardımcı olun cok sevinirim.
Corolla 1.8 T-Sport (2ZZ-GE)

Toyota Club Türkiye

Aracın içerisine gelen su sesi problemi.
« : Ocak 24, 2016, 20:49:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '97
  • 4 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracın içerisine gelen su sesi problemi.
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2016, 21:40:56 »
Ben radyatör değiştirmiştim yenisi takildi,su ve antifiriz eklendi.bir müddet ayni sesleri bende duydum garipsedim.sonra kayboldu ses olayi.onemli bir olay değil bence.suyun belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor ondan oluyor sanırım.