Arkadaşlar öncelikle sadece işimiz düştüğünde forumu ziyaret ettiğim için hepinizden özür diliyorum. hakkınızı helal edin.
Sorunuma gelecek olursa ekte resimide ekledim
kalorifer yön düğmesi eskiden güzel bir şekilde çalışıyordu düğmede sıkıntı yok ama içindeki mekanizmada sıkıntı var. çevirdiğimde içerden tak tak diye sesler geliyor ve istediğim yöne ısıyı vermiyor. benim düşündüğüm mekanizmanmıdır sorun. ? mekanizma ise maaliyeti ne kadar olur parçayı nasıl temin edebilirim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımı bekliyorm
Arkasında freze yarım dişli var o sıyırmış olabilir veya kalorifer motorunun ordaki dişlide olabilir.
Arkasında freze yarım dişli var o sıyırmış olabilir veya kalorifer motorunun ordaki dişlide olabilir.
sorun dediğin gibiyse çözümü nedir hocam. yani tamiri olur mu yada parçamı değişmek gerekir ?
Dişli yerinden çıktıysa takılabilir sıyırdıysa çıkmacılarda bulunur.
Dişli yerinden çıktıysa takılabilir sıyırdıysa çıkmacılarda bulunur.
Peki hocam o dişliye ön taraftaki panelden mi yoksa arka taraftanmı ulaşabiliriz ?
Düğmelerin bulunduğu konsolun sökülmesi lazım. Nasıl sökülür bilmiyorum youtube'de videosu olabilir.
Arkadaşlar öncelikle sadece işimiz düştüğünde forumu ziyaret ettiğim için hepinizden özür diliyorum. hakkınızı helal edin.
Sorunuma gelecek olursa ekte resimide ekledim
kalorifer yön düğmesi eskiden güzel bir şekilde çalışıyordu düğmede sıkıntı yok ama içindeki mekanizmada sıkıntı var. çevirdiğimde içerden tak tak diye sesler geliyor ve istediğim yöne ısıyı vermiyor. benim düşündüğüm mekanizmanmıdır sorun. ? mekanizma ise maaliyeti ne kadar olur parçayı nasıl temin edebilirim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımı bekliyorm 
S.a aynı sorundan dolayı ben de bir takım şeyler sormuştum. Sorununun çözümü "klima kumanda paneli" değişimi. Çıkmacılarda zor bulursun Ankara'da birinde buldum tanıdık vasıtasıyla adam 200TL dedi. Servise gittim 225 TL.. Servisten siparişi verdim.