0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en güzeli orjinali bozmamak olur bence yuvalara yeni kolon alıp tesisatı bağlamak daha mantıklı
Bence kapılara 2 takım Mid bas alın ön kapılar ve arka kapılara. Kapılardaki orjinal hoparlör yerlerine göre mid başlar mevcut 13 cm ve ve 16 cm çapında. Görüntü olarak kesme delme olmayacağı icin Aracın orjinalliği bozulmaz ses olarak ta elinizdeki oval hoparlörlerden daha kaliteli ses verir. Bagaja da Buffer ile anfiyi baglarsınız çok da temiz bi ses alırsınız. Diğer bi seçenek elinizdeki malzemeleri değerlendirmek adina pandizota 4 tane oval hoparlöru baglarsınız Bagaja da bas ile anfiyi koyarsınız ama bu seferde ses hep arkadan gelecek rahatsız edici kalitesiz bi ses olcak. Bu sefer de On kapılara da hoparlör baglamanız gerekli.Fotoğraf yukleseydiniz elinizdeki buffer icin verimli olup olmayacağı hakkinda yorumda bulunurdum.
gosterdıgınız 16 cm hoparloru on kapılara baglayın arka cam onune mdf den guzelce bı pandızot oval hoparlorler ıcın bagaja da bası baglarsan ıs yapar tatmın edıcı bı ses olur. mdf yaptırırken hava kanalı bıraktırmayı unutma araba sedan oldugu ıcın bass sesı bagajda kaybolup gıtmesın.resımdekı bass ısını gorur. arac sedan oldugu ıcın bass sesını fazla kabın ıcınde duyamayabılırsın ama resımdekı bass kabını uzerındekı hava kanalından en az 2 tane arka cam pandızotun onune koyarsan hem sekıl durur hemde bagajdakı bass sesı daha cok ıcerı gelır.
ben elınızdekı malzemelerı kullanıp en ucuza en ıyı sekılde nasıl ses alabılırsınız bunun ıcın fıkrımı soyledım.nıye sokturmus pandızot taktıranlar ?
Arka cam altına yeni pandizot yaptırıp 4 oval hoparlörü koy, bagaja da subwooferi koy mi gibi devam et .Detaya girersen işler karışır .
Teskoyu baglayınca resim yüklemeyi unutma.