0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay arkadaş 390 nedir ya. Su kapıların üstüne takılan plastık zımbırtı değil mi bu. Peh
pıyasada 70 tl yede var aksesuarcılardan alabılırsınız ama plastıgı sert en ufak bı kasmada kırılıyor. sonra tekrar gıt bı 70 daha ver sıkıntılı bı durum. servıste satılanlar yumusak plastık esneme payı oldugu ıcın mukavemetı bıraz daha ıyı bırde uzerınde toyota yazıyor dıye 400 tlye cakıyorlar resmen. cok para verılmez bence de.
merhaba arkadaşlar. bende 2015 model corolla var ve ben aracıma cam rüzgarlığı taktırmak istiyorum. serviste sordum 390 tl dediler ve bana pahalı geldi açıkçası. rüzgarlığı yapıştırmalı model olarak düşünmüyorum. sanki elimde kalacakmış gibi duruyor. fitillerin içine takılan rüzgarlık daha bir hoş duruyor ve bütünlük sağlıyor araçla. bu seferde fitillerin içine takılan rüzgarlığın cam otomatiğini bozduğu yönünde yazılar okumuştum. fitillerin içine takılan ve cam otomatiğine zarar vermeyen rüzgarlık önerilerinizi bekliyorum.
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için...naci bey omsaline diye bir marka var buna iyi diyorlar. bulabilirsem sanırım bundan alacağım. fitil içine takılanlardan değil.
Z tech Toyota Corolla Mugen Cam Rüzgarlığı (Krom Şeritli) adlı ürünü geçen hafta alıp taktırdım. Sözde yeni kasa uyumlu yazıyor ama ön camlar için kısa kaldı, yapışkanı pek sağlıklı/sağlam durmuyor. Kışı ve yazı atlatalım bakalım neler olacak.Şimdilik tavsiye etmiyorum.İlk fırsatta foto koyarım.
Daha önce bahsettiğim kısalık ve kötü görüntü;Mesaj Birleştirildi: Şubat 08, 2016, 10:18:44