0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
asbest maddesi kansoren olduğundan 2000 li yllardan beri balatalar ses yapar çabuk biter.bu her arabada aynıdır üzülmeyin...
dostum merhaba bende 4 ay önce makyajlı auris sıfır aldım..aynı sorun bende var..bu bayiye 3.götürüşüm fren yaptıgım zaman acayip balata sesi geliyor..sende frene basıncamı oluyor bu ses?..ayrıca bayi bana sıfır araç oldugu ıçın zamanla aşınarak bu sesin gıdecegını söyledı..her göturdugumde servıse sprey sıkıyorlar bir süre ses gelmiyor balatalardan fakat 15 günlük kullanımdan sonra aynı sese ayar oluyorum..geçen yoldan geçen yayanın birine ani fren yaptım adam arkamdan bağrarak "balataların ölmüş é diye laf etti..düşün yani dışardan bile o ses duyuluyor sende de öylemi?
Biraz daha kullanın geçmez ise servisten değişim talep edin, benim araca pah kırma yapmışlardı düzelmişti. Bu arada yaya canını düşüneceğine sizin balataları düşünmüş
dostum merhaba bende 4 ay önce makyajlı auris sıfır aldım..aynı sorun bende var..bu bayiye 3.götürüşüm fren yaptıgım zaman acayip balata sesi geliyor..sende frene basıncamı oluyor bu ses?..ayrıca bayi bana sıfır araç oldugu ıçın zamanla aşınarak bu sesin gıdecegını söyledı..her göturdugumde servıse sprey sıkıyorlar bir süre ses gelmiyor balatalardan fakat 15 günlük kullanımdan sonra aynı sese ayar oluyorum..geçen yoldan geçen yayanın birine ani fren yaptım adam arkamdan bağrarak "balataların ölmüş diye laf etti..düşün yani dışardan bile o ses duyuluyor sende de öylemi?