0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çağlar abi senin aracı da biliyorum forumdan, marşpiyelde vuruk olan beyaz station
facebooktaki izmir buluşması sayfasına ekledin mi kendini Türkay?
Maşşalah Türkay, bu gidişle hepsini tanıyacaksın arabaların, sen ankarada öğrencisin diye biliyordum, nasıl katılacaksın toplantıya ankarada değilmisin, bu arada sanırım en kolay seni tanırız, resminden anlaşıldığı kadarıyla hayli iri yarı olmasısın, kolay seçilirsin
http://www.facebook.com/event.php?eid=48213366734 facebook adresi buluşmamızın. Kendinizi ekleyin ki daha çok kişiye ulaşalım.
hiç bir bilgim yok çağlar abi yaa, ben fotoğraf makinesi getircem, olmazsa bir şekilde hafıza kartı bulcam ama en çok 2 gb bulabilirim, o da kaliteli çekimde 1 saate bile yaklaşmıyor video çekiminde.. yarım saat anca o da belki
arkadaşlar otoparka varan dörtlüleri açık beklesin, dikkat çeker böylece. Hava o gün kötü olabilir aracın yanında değil de için bekleme durumu olabilir. bir de otoparkın ortalarında değilde kenarda toplanalım daha rahat görünebilir böylece.
Sana katılıyorum. Flaşörler yanık bekleyelim. Otoparka girince sağa doğru özdilek'in restaurant kısmına paralel şekilde dizilebiliriz.
çağlar abi migrosta buluşuyoruz ya, nasıl özdilek restaurant kısmında buluşalım, migrosta continental var arkada orda buluşalım olmazsa orda kimse olmaz