0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi dergi bu abi?
isyan hea:D
arkadaşlar her kes tek başınamı geliyor yoksa eşini, arkadaşlarını falan getireceklerde varmı
Türkay sende düşünüyomusun bilmiyorumda araclarada resim cekilicek ve siteyle ilgili hic bir site sticker imiz yok acaba geçici olaraktan ortak bi yazı stili ve boyutu kullanılarak bir kaç sticker yaptırsak mı?
Autoshow dergisi istiyor.Bana kaliteli çekilmiş fotoğraflar göndermeniz yeterli olacaktır.Konu yazısını Hakan Öztürk yazacak ve gönderecek.Öyle olacak işteee...
Türkay sağlam makinalar ayarladı. Bol bol çekeriz resim
De hadi bakalım göreceğiz artık.bol ışıklı güzel yerler olsun.
photoshop bilen varsa aslında shoplanabilir resimlerimiz, küçük rötuşlarla fotoğrafların kalitesi artabilir, benim getirceğim makinalar profesyonel değil yaa, şöyle DSLR foto mak getirmek isterdim ama yok orta kalite birşey, 7.2mp, video da ayarlıcaz inşallah, güzel olcak gibi bir his var içimde
2009 Toyota Club Türkiye İzmir buluşması başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Herkese teşekkürler, katılım azdı ama özdü
Fotoları kim çekti ve ne zaman eklenecek.Bilgi istiyoruz..
özcan abi ben çektim fotoğrafları, kemal abide de var bayaa fotoğraf, ben bu akşam bütün fotoğrafları eklemiş olcam, bir de video var kesip biçme işlemini tamamlayım, onu da koycam, ben kendi adıma söylüyorum; ÇOK EĞLENDİM (bağırmak evet, bağırdım ulan ne var ) yanımda getirdiğim arkadaşlarım da çok eğlenmiş, o pidecide geçen saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile hepinize çok teşekkür ediyorum