0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar orjinal fiyatını bilen varmı, dün bir köpeğe çarptım :(maalesef hayvan bariyerlerden yola aniden fırladı yavaşladım biraz ama kurtaramadım, tampanun köşesi ile vurunca hayvanı yolun kennarına attı ,maalesef durup baktığımda köpek ölmüştü çok üzüldüm :(neticede bir can taşıyordu. konuya gelince benim sağ sinyal malum kırıldı çalışıyo fakat tırnaktan kırık yan sanayisi 10/20 lira arası değişiyo ben diğer sinyalle fark olurmu orjinali ne kadar arada çok büyük fark varmıdır :huh:bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
DEPO marka bulup takarsanız çok iyi olur. 10 lira olması lazımdı. Geçmiş olsun.
Daha bu cumartesi günü sordum.Ön sol tampon sinyalServiste......60 TL.Yan sanayi..10 TL.Hatta; Orjinal - Yan sanayi Ön çamurluk : 348 TL - 40 TL Ön kaput : 385 TL - 220 TL Ön tampon : 369 TL - 60 TL AE101 kasa için 10/01/2009
Hocam servis fiyatlarını yanlış almışsın, ön tampon 269 tl, çamurluk ise 249 tl
Kdz.Ereğli Tüylüoğlu'dan aldığım fiyatlar.Hatta baya üfleyip püfledim telefonda .
ya zaten insanları anlamak çok güç. Bende bugün gsm operatörümün müşteri hizmetleriyle görüştüm adam hayattan bezmiş gibi. Resmen ağzından zorla laf aldım Millet bu kadar mı işini sevmiyo yaa. Karşısında ki adama bu kadar yokuş oluyor...