0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesisat gerekecektir muhtemelen, kontrol düğmelerinin yeri zaten usb girişinin olduğu kısımda olması lazım.
Arkadaşlar malum havalar soğuk sabahları insanın arabaya binesi gelmiyor hele benim gibi saat 6 da yollara düşünce daha büyük sıkıntı.İnternette ararken linkteki ürünü gördüm. Bu şekil de bir uygulama yapan var mı elektrikçiler yapabilir mi? koltuk altında kablolar var oradaki söketler kullanılabilir mi?Bu vitesin arka kısmında iki tane boş soket var sankı kontrol düğmeleri oraya da tam uyar gibi.Bilgi sahibi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bu kış geçti bari önümüzdeki kış donmayalım.http://tr.aliexpress.com/item/New-arrival-2015-RAV4-series-2-seats-use-carbon-fibre-seat-heater-pads-which-can-be/32216908493.html
Toyota tech sayfasında eklenebilir aksesurlar bölümünde ücretsiz montj klavuzu ve resimleri mevcut
şimdi baksam ama bulamadım.
Üye oldunuzmu?
yok olmadım sekmeler açılıyor, kataloglar arasında koltuk ısıtma diye birşey görmedim ama
Benim aklımda olan bir proje. Elektrikçim ve döşemecimle konuştum. Tesisatı konusunda hehangi bir sıkıntı yaşamayacağımı söyledi ancak konuyla ilgili araştırmalarım devam ediyor.
Bu işe öncü olursun artık Sercan premium aşamasına çok az kaldı zaten.
Medyamarkta bugün kılıf gibi masaj aleti gördüm. Pirizden güç alıyor. Elektrikli battaniye mantığıyla çalışan bişey olsa onu da çakmak yuvasından alınan 220 v ye bağlasak