0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alarm varmi abi ?
Aracınız elektronik frenmi
İlke biraz önce kardeşim aradı abi dörtlüler yanıyo diye.Alarm kutusu araçta var heralde.Çünkü ustaya bu kutu ne demiştim alarm demişti.Ama alarm aracı alalı hiç ötmedi.Var mı yok mu bende anlamadım.Var ise ne yapmam gerek?Mesaj Birleştirildi: Ocak 22, 2016, 21:53:29El frenini sordunuz heralde. El freni manuel.
Araçta alarm modülü olabilir büyük ihtimalle merkezi kilit için takılmıştır kumandadan açıp kapamak için sirende yoktur bu yüzden devreye giriyordur siren olmadığı için ses çıkmıyor flaşörle ikaz veriyordur
Alarm hata algılıyor olabilir,1 saat çalissa bile akü biter, en kotu ihtimal ile kutup başını sökünüz.
Alarmı iptal ettirsem nasıl olur?Mesaj Birleştirildi: Ocak 22, 2016, 22:54:55Şimdi akü kutup başını sökerken sigorta kutusunun kapağının açılmış olduğunu gördüm.Sigorta kutusu kapağının açık olmasının bu durumda bir etkisi var mıdır?