0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayberk Bey araç içinde sıkıntı yok malum ancak klima dış aynalarda işe yaramıyor bende. Belki ben yapamamışımdır.Yüksel Bey rezistans arka camda başarılı ancak yanlarda bi faaliyet göremedim.Alakanıza teşekkür ederim. İyi günler.
Buğu önleyici uygulayabilirsiniz. Aynanızı önce temizleyin bir güzel ardından da 2-3 kat buğu önleyici uygulayın. Faydası olacaktır.
Lokal buğu önleyici denemek için sol şoför kapısına sürdüm yedirdim. Kış yeni başlarken. Sonuç hiç bir etkisini hissetmedim diğer camlardan. Ha benimki kaliteli bir şey değildi ama en azından bir miktar fark oluşturur umudum vardı [emoji4]
Sayın toyotaclubtr sakinleri, Merhaba, selamlar...öncelikle herkese keyifli sürüşler dilerim.böyle yağışlı günlerde 2008 4d4 mmt ile kapalı otoparklara girince dış aynalar buğu yapıyor dolayısıyla körlük yaşıyorum.Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim?Şimdiden teşekkr ederim.İyi yolculuklar...
Arka rezidans düğmesi yan aynalarla beraber çalışır bupuyu hemen çözer
fakat hem ayna hem arka cam için önemli olan buzunu silmeden açmayın sıcak-soğuk yapıp düşük ihtimalde olsa çatlayabilir,kaloriferi ön cama verip iç buğuyu, rezistansı açıp dışarıyı temizlersiniz öyle deneyin bence