Gönderen Konu: Terra direksiyon  (Okunma sayısı 1066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '99
Terra direksiyon
« : Ocak 18, 2016, 22:08:09 »
Herkese hayirli gunler aracimi  suratli bi bicimde sol on lastigi vurdum aracimi eve getirirken  direksiyon duzken sag lastik duz sol(vurdugum lastik) saga dogru megilliydi   ve lastik geriye sofor tarafina gelmisti. Aracimda salincak rot basi ve amortisor degisti.  Suan kullanisinda hic bi sıkıntı yok fakat direksiyonu manevra verdigimde sola dogru  tam sol yaptigimda hareket haline gecerken direksiyonu toplamiyor saga yon verdigimde topluyor ama sola yon verince toplamiyor. Tamirciyr soyledim bana ilk lafi allah allah oldu. Size gore sorun ne olabilir basina gelen bi arkadasimiz varmi aramizda. İlgi ve alakaniz icin tesekkur ederim simdiden...

Toyota Club Türkiye

Terra direksiyon
« : Ocak 18, 2016, 22:08:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 188000
  • Model Yılı: '97
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Terra direksiyon
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2016, 22:12:44 »
bende aracımı emanet vermiştim aynı şey oldu. direksiyon kutusu tamir görmesi gerek . fakat bu işlem basit ama özel ustalık isteyen bir iş. istanbulda direksiyon tamiri yapan yerler var. direksiyon hidrolik kısmını ustanıza söktürüp gercek direksiyon kutusu yapan yere tamir ettirin. ben üç kere yaptırdım ve en sonunda işi uzmanına yaptırdım. ben izmirde yaptırdım. üçüncü sanayide . 5 yıl bindim ve sattım tık yoktu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '99
Ynt: Terra direksiyon
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2016, 08:37:59 »
Tesekkur ederim kaan bey peki ucreti nasil cok yuksekmi.