0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle sigortadır. bu tip işleri yaparken sigorta kesinlikle çıkarılarak çalışılmalı. geçmiş olsun
Tesekkur ederim peki ic aydinlatma sigorta paneli nerede bilen varmi?
sigorta olsa iyi genellikle direksiyonun kaput açma kolunun altinda veya kaputun altindada var.Ayrica verso da sol yanda var ama avensisinizde varmi bulmiyourun.Corollada led takan arkadaslar o direksiyonun altindaki sigorta kutusunun oralarda bir kart var o parca yida küçük bir hasar veriyorlsr.Tavan lambasi yanmiyor.insallah oyle degildir
Yani kartin hasar aldigini nasil anlayacagiz yada bu kart cokmu onemli birsey?
Sigortayı değiştirdikten sonra tavan lambası normal konumdayken yanıp kapılar açıkken yanmıyorsa kartta msofet yanmış oluyor. Geçmiş olsun. Bu arada Almanya'da aracınızın piyasa değeri nedir?
motor bölümünde sigorta kutusunda. 21 nolu sigorta.
Direksiyonun altında 2 tane sigorta giriş paneli var muhtemelen küçük sigorta panelinde olması lazım tavan lambalarının sigortası.
12 yada 13 bin euro asagi yukari tabi kilometresi 95000 binde bu fiyat.Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2016, 16:51:40Baktim sigorta saglam. Ic aydinlatma motor kismindaki sigortadami oluyor.Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2016, 16:54:12Gordugum kadariyla 1 tane sigorta paneli var direksiyonun altinda sol tarafda.
tam direksiyonun alt kısmında fren pedalının üstünde sigorta paneli var orda olacak. Dome yazar ingilizcesi. basıma geldiği için emin konusuyorum o sigortayı değişin düzelir
Sagolun birazdan bakacam varmi yokmu diye hala yapamadim yoksa pazartesi randevum var servsisde yoksa servisde yapilacak.
Kardeş direksiyonun altına eğil orda küçük bir kapak var 5 cm 10 cm büyüklüğünde iki adet tırnagı bastır kapağı çıkıyor iç ortam sigortaları hepsi orda motor kaputu altındakiler dış sigortalar