0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bluetooth ile telefonu arabayla eşleştirdim. Telefon görüşmesi de yaptım çok şükür. Ama konuşurken karşı tarafın sesi sadece şoför kapısındaki hoparlörden geliyor. Normal müzikte ön arka sağ sol hepsinden geliyor. Bluetooth da sadece sol şoför kapısından gelmesi normal mi, yoksa bir ayar mı yapmam lazım? kurcaladım biraz ama yapamadım.
sen okadarını yapmışsın ben 2senedir anca müzik calmayı başardım biraz ingilizce bilseydim cözerdim
bende sadece telefon görüşmesi yapabiliyordum youtube da bir arkadaş anlatarak tanıtmış aurise aynısını uyguladım şu anda müzik te dinleyebiliyorum..sizde deneyin isterseniz ben çok anlamam ama videodan izleyip yapınca basit geldi..
Sadece sol ön hoparlörden ses gelmesi normal olanı zaten. Doğrusu da bu.Mesaj Birleştirildi: Şubat 20, 2016, 15:07:35https://www.youtube.com/watch?v=mop8UkhLDK4Arkadaşlar buyrun, daha önce ben anlatımlı olarak video çekmiştim, buradan yararlanabilirsiniz.
Ben aldığımdan beri hiç bir şeyi başaramadım sadece tlf çaldığında numarayı görebiliyorum o kadar yani rehberi görme yada tlf elime almadan arama vs bile yapamıyorum:)))