Gönderen Konu: Auris ses problemi  (Okunma sayısı 1577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Auris ses problemi
« : Ocak 17, 2016, 00:48:33 »
Keyifli forumlar
2012 model 66 bin kmde auris sahibiyim.arabami 5 bin km once toyota bayisinden 2. El olarak aldim.arabamda rydanz markali 4 adet 6-7 bin km yol yapmis lastik takili.arabamdaki sorunum sol ön taraftan 110 km hizda hafifce baslayan 120ye dogru pik yapip 130a dogru azalan ugultu seklinde (vuuuu) bir ses var.vitesi bosa attigimda da ses devam ediyor.kapi fitilleri kapilara ayar verildi ama gecmedi.internette arastirdim hic denk gelmedim.yasayan duyan fikri olan arkadaslardan yardim istiyorum.simdiden tesekkurler.

Toyota Club Türkiye

Auris ses problemi
« : Ocak 17, 2016, 00:48:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris ses problemi
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2016, 08:39:27 »
Muhtemelen sol ön aks poryası arızalanmış.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2016, 11:19:28 »
Keyifli forumlar
2012 model 66 bin kmde auris sahibiyim.arabami 5 bin km once toyota bayisinden 2. El olarak aldim.arabamda rydanz markali 4 adet 6-7 bin km yol yapmis lastik takili.arabamdaki sorunum sol ön taraftan 110 km hizda hafifce baslayan 120ye dogru pik yapip 130a dogru azalan ugultu seklinde (vuuuu) bir ses var.vitesi bosa attigimda da ses devam ediyor.kapi fitilleri kapilara ayar verildi ama gecmedi.internette arastirdim hic denk gelmedim.yasayan duyan fikri olan arkadaslardan yardim istiyorum.simdiden tesekkurler.
Muhtemelen rulman sesi herhangi bir usta rahatlıkla söyler geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Ocak 18, 2016, 11:01:22 »
Tesekkurler balansciya tekrar gostereyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ocak 22, 2016, 10:48:19 »
Arabami gaziantep toyota servisine götürdüm.baya kontrol ettiler.sesin asiri sertlesmis lastiklerden geldigini tespit ettiler.lastikler yeni ama eski sahibi ucuza kacip rydanz diye adi sani duyulmamis bir lastik taktirmis.