0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yeni corolla kullanıcısı değilim ama en çok merak ettiğim 1.33 life + simit tüple yakıt ve performans nasıl oluyor özellikle yokuşlarda, 1.4d4d performansı oluyor mu? Yakıt olarak d4d den ucuz mu oluyor yoksa pahalı mı? Ne kadar güvenli ve tüpten dolayı sıkıntı çıkıyor mu? Bu kombinasyonda kullananlar varsa memnunlar mı çok merak ediyorum. Ama yorumu yapacak kişi 1.4d4d de kullanmış olursa dizel yerine neden bu tercih edilebilir daha iyi olur diye umuyorum. Bu dediğim başlı başına bir konu ama konu kalabalığı olmasın sonuçta memnuniyetlerini merak ediyorum
Selçuk bey, benim arabam dizel ve daha 18.000 kmde ve ben hiç 1,3 tüplü corolla da kullanmadım. Ama şunu demek isterim. Ben şimdi olsam 1,6 CVT almayı tercih ederdim. Neden mi? Benim yıllık ortalamam 10.000 km ve aracım manuel. CVT olsaydı , cvt rahatlığını yaşamış olurdum mis gibi. Bizim dizeller gerçekten sessiz aslında ama aracım manuel olduğu için ister istemez otomatiğin tadını vermiyor.
14300 km deyim. Bozuk yolda gelen konsol tıkırtısına alışmıştım. Ama son bir kaç gündür sol emniyet kemeri yuvasından da ses gelmeye başladı. Cuma dan beri sağ emniyet kemeri tokası direkte ki siyah plastiğe değdikçe zırıltı yapıyor dün beni kanser etti. Bagajı geniş ama dün söylemesi ayıptır, marketten 2 tane 1.5 litrelik Cola alıp bir iki ufak şey alıp bagaja koydum ve bir müddet sonra bagajdan langır lungur sesler gelmeye başladı. Eve geldim bagajı açtım ki hiç bir şey torba da değildi. Sinir oldum. Symbol'ün bagajında dikdörtgen şekilde bir çukur alan vardı bu tip şeyleri oraya koyardım savrulmazdı.