Gönderen Konu: Yeni Corolla sahipleri memnuniyet testi ?  (Okunma sayısı 1665 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
Yeni Corolla sahipleri memnuniyet testi ?
« : Ocak 16, 2016, 23:08:54 »
selam  arkadaşlar. Yeni corollası olanlar, araçlarını aldıkları için pişmanlık yaşıyor mu yoksa iyi ki almışım mı diyor? Birer yorum yapsak nasıl olur arkadaşlar?
" Less English, more bike."

Toyota Club Türkiye

Yeni Corolla sahipleri memnuniyet testi ?
« : Ocak 16, 2016, 23:08:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.6 advence multidrive s 2014
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '14
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla sahipleri memnuniyet testi ?
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2016, 01:05:56 »
Kardeşim Allah yukarda 1 senedir biniyom çok memnunum hiç pişman olmadım hatta iyoki dediğim çok oldu. Haa benim gözümde bu arabadan daha çok ilgimi çeken yokmu var, yeni gelecek olan honda civic, yeni honda crv 160 hp otomatik diesel bide insignia 1.6 diesel otomatik 

Mesaj Birleştirildi: Ocak 17, 2016, 01:07:11
Bunları merak etmiyo değilim Allah var  :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 13800
  • Model Yılı: '15
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2016, 02:00:04 »
Güzel bi konu olmuş :tamam:
Bende çok şükür memnunum; çok büyük olduğundan park sorunu yaşasamda(takıntı yaptım kendime evin önünde olsada arada camdan kontrol ederim) bozuk yollarda sağından solundan trim sesi duysamda,içine yol sesi alsada,demode bi iç tasarımı olsada,Toyota Corolla bu daha ötesi mi var iyi ki almışım diyorum :D
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2016, 04:10:01 »
6 aydır 2015 corolla advance cvt tüplü kullanıyorum. Çok memnunum :)

Merak ettiğim ve hiç kullanmadığım araçlar ise Tucson ve Focus

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2016, 04:58:59 »
Ben yeni corolla kullanıcısı değilim ama en çok merak ettiğim 1.33 life + simit tüple yakıt ve performans nasıl oluyor özellikle yokuşlarda, 1.4d4d performansı oluyor mu? Yakıt olarak d4d den ucuz mu oluyor yoksa pahalı mı? Ne kadar güvenli ve tüpten dolayı sıkıntı çıkıyor mu? Bu kombinasyonda kullananlar varsa memnunlar mı çok merak ediyorum. Ama yorumu yapacak kişi 1.4d4d de kullanmış olursa dizel yerine neden bu tercih edilebilir daha iyi olur diye umuyorum. Bu dediğim başlı başına bir konu ama konu kalabalığı olmasın sonuçta memnuniyetlerini merak ediyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2016, 10:04:58 »
Ben yeni corolla kullanıcısı değilim ama en çok merak ettiğim 1.33 life + simit tüple yakıt ve performans nasıl oluyor özellikle yokuşlarda, 1.4d4d performansı oluyor mu? Yakıt olarak d4d den ucuz mu oluyor yoksa pahalı mı? Ne kadar güvenli ve tüpten dolayı sıkıntı çıkıyor mu? Bu kombinasyonda kullananlar varsa memnunlar mı çok merak ediyorum. Ama yorumu yapacak kişi 1.4d4d de kullanmış olursa dizel yerine neden bu tercih edilebilir daha iyi olur diye umuyorum. Bu dediğim başlı başına bir konu ama konu kalabalığı olmasın sonuçta memnuniyetlerini merak ediyorum :)
Selçuk bey, benim arabam dizel ve daha 18.000 kmde ve ben hiç 1,3 tüplü corolla da kullanmadım. Ama şunu demek isterim. Ben şimdi olsam 1,6 CVT almayı tercih ederdim. Neden mi? Benim yıllık ortalamam 10.000 km ve aracım manuel. CVT olsaydı , cvt rahatlığını yaşamış olurdum mis gibi. Bizim dizeller gerçekten sessiz aslında ama aracım manuel olduğu için ister istemez otomatiğin tadını vermiyor.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 17, 2016, 10:06:58
Selçuk bey, benim arabam dizel ve daha 18.000 kmde ve ben hiç 1,3 tüplü corolla da kullanmadım. Ama şunu demek isterim. Ben şimdi olsam 1,6 CVT almayı tercih ederdim. Neden mi? Benim yıllık ortalamam 10.000 km ve aracım manuel. CVT olsaydı , cvt rahatlığını yaşamış olurdum mis gibi. Bizim dizeller gerçekten sessiz aslında ama aracım manuel olduğu için ister istemez otomatiğin tadını vermiyor.
Eğer çok performas beklentiniz yoksa 1,3 corolla da mis gibi alınabilir bence. Tüp olayına gelirsek, ben tüp olayını sevmiyorum artık. Ne kadar iyi olursa olsun, arabanın kimyasını öyle ya da böyle bozuyor tüp. Ama yılda çok kmler yapılıyorsa da gene de taktırılabilir. Tamamen tercih ve beklenti meselesi.
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2016, 10:38:16 »
Tüpe bende çok soğuktum.ilk aldığım aracıma 3.5 yıl sonra taktırdım.Sonradan başlangıçta taktırmadığıma çok pişman oldum.Benzinli olduğu zamanlarda pahalı yakıt yüzünden br çok planımı ertelemek zorunda kalmıştım.Şimdi hiç bir planımı ertelemiyorum.Tüpün vermiş olduğu ucuz yakıt ekonomisi planlarınızı uygulamanıza olanak sağlıyor ve buda yaşamınıza bir renk getiriyor.120-130 km ortalama hızlarla yakacağınız yakıt km de 21-22 krş.daha ne olsun ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2016, 10:45:56 »
Corolla zaten hayattayken babamın almak istediği bir arabaydı ama olmadı. 2003 gibi E120 kasa almaya niyetlenmiştik ama babam vefat etti olmadı 2005 de ben Symbol aldım. Sonra E140 kasa çıktı onlar hoşuma gitti bu sefer 2009 krizi vurdu beni yine kaldı. 2013 de  bu kasa çıktı ve hayran kaldım görünümüne ve inşallah alırım dedim ve aldım. 1.33 olmasına rağmen pişman değilim. Görünüm olarak heybetli duruyor. A3 sedan bile yanında ufak kalıyor ki ona da aşığım ben ama çok para. Pişman değilim. Performansı bana yetiyor. Beklentilerimi karşılıyor. Birde kendi zevkime göre olması gereken aksesuarlar ile de doldurduğum için daha zevkli bir hal aldı.

14300 km deyim. Bozuk yolda gelen konsol tıkırtısına alışmıştım. Ama son bir kaç gündür sol emniyet kemeri yuvasından da ses gelmeye başladı. Cuma dan beri sağ emniyet kemeri tokası direkte ki siyah plastiğe değdikçe zırıltı yapıyor dün beni kanser etti. Bagajı geniş ama dün söylemesi ayıptır, marketten 2 tane 1.5 litrelik Cola alıp bir iki ufak şey alıp bagaja koydum ve bir müddet sonra bagajdan langır lungur sesler gelmeye başladı. Eve geldim bagajı açtım ki hiç bir şey torba da değildi. Sinir oldum. Symbol'ün bagajında dikdörtgen şekilde bir çukur alan vardı bu tip şeyleri oraya koyardım savrulmazdı.

İkinci aşkım ise Ford Focus. Bir sonra ki arabamın Focus olmasını isterim. Ama baktım o gün Corolla yine güzel bir kasa ile çıksa karşıma yine düşünebilirim. Kısaca bazı küçük detaylar olmayıp sesler olsa da arabamdan memnunum.

1.33 ve LPG denilmiş. Aman uzak dursun benden. Sevmiyorum tüp.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2016, 10:58:35 »
Şirketin kiralık araçları içerisinde Yeni Focus sedan ve Jetta var.İkiside makam aracı olarak kullanılıyor.Her iki araçlada iş gereği seyahatlerim oldu.Araçları ben kullanmadım.Yüksek süratlerde jettanın arka koltuğunda daha rahatsınız.şöförlerine sorduğumda Focus'un daha yorucu olduğunu söylüyorlar ve tıkırtılarda geliyot.Jetta 22.000 kmde,kiralandığından beri durmaya yakın pozisyonlarda gürültülü bir fren sesi veriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2016, 12:02:05 »
14300 km deyim. Bozuk yolda gelen konsol tıkırtısına alışmıştım. Ama son bir kaç gündür sol emniyet kemeri yuvasından da ses gelmeye başladı. Cuma dan beri sağ emniyet kemeri tokası direkte ki siyah plastiğe değdikçe zırıltı yapıyor dün beni kanser etti. Bagajı geniş ama dün söylemesi ayıptır, marketten 2 tane 1.5 litrelik Cola alıp bir iki ufak şey alıp bagaja koydum ve bir müddet sonra bagajdan langır lungur sesler gelmeye başladı. Eve geldim bagajı açtım ki hiç bir şey torba da değildi. Sinir oldum. Symbol'ün bagajında dikdörtgen şekilde bir çukur alan vardı bu tip şeyleri oraya koyardım savrulmazdı.

eminyet kemeri tokasına wd 40 sıkarsanız büyük ihtimâlle çözülecektir. bagaj için askı aparatı benzeri bir şey edinirseniz 1-2 poşeti asabilirsiniz. a101 veya bim'e bazen geliyor. fiyatları da uygun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • adapazarı
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '19
  • 66 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 17, 2016, 14:08:38 »
1.33 lpgli corolla kullaniyorm 10.000 kmde çok memnunum herkese tavsiye,ediyorum
Çıkarım seninle her yola 🚕🚗

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1100
« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2016, 22:41:41 »
valla arkadaşlar ben şu balata sesi nedeniyle hiç memnun değilim.araç fena değil ama durmaya yakın osesi duydukça canım sıkılıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 1500
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2016, 00:09:53 »
23 kasımda 1.33 corolla aldım. 54250 TL ye aksesuarlar la 55700 mal oldu.1 hafta içinde arabanın 50500-52000 aralığında satıldığını öğrendim. Psikolojik olarak sogudum arabadan.Üstüne balatalardan gelen vapur kornası gibi berbat ses cabasi oldu.Aksesuarlarin faturasinida Adana Mici Plaza karsi odemeli gonderdi.18 lira odeyemediler garipler.Galiba zamanla alisacagim çok isteyerek aldim çünkü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim Babam Toyota Gibi Adam..
  • 25 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2016, 08:05:39 »
Yılsonu kampanyası ile aldım. 2. el fiyatlara bakınca daha da memnun oluyorum :D

NE İMZALAR GÖRDÜM ZATEN YOKTULAR :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • adapazarı
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '19
  • 66 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2016, 08:35:32 »
2015 ağustos ta aldim balata sesi,nedense bende yok insallahta olmaz
Çıkarım seninle her yola 🚕🚗

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2016, 09:23:43 »
Ufak tefek sorunları olsa da genel olarak herkesin memnun olduğunu düşünüyorum, 1.33 motorlar bile beklenenin üzerinde satış gerçekleştirmiş, corolla corolla'dır her halükarda..
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.