0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teker bilyası bozulmuş değişmesi gerekiyor
yarın yola çıkmam lazım.. bu bilya beni 1200 km boyunca idare eder mi
Hocam bende vurdum aynı şekilde sağ ön lastiği hafif uğultu ve titreme yapıyor, birde sağa çekiyor sizde de çekme problemi varmıydı?
Benim soracağım soru da aynı olduğu için başka konu açmayım dedim. Abime Skoda Fabia 2003 1.4 mpi araç aldık. Kışlık lastikleri almaya ben gittim sonra da 100 km yol yaptım yağını suyunu filtrelerini değiştirttim falan yürüyeni sorunsuzdu. Geçen abim evine giderken büyük bir çukuru görememiş su birikintisi varmış galiba sol tekerle düşmüş çıkmış çukura. Şimdi araba 100 e gelince sol tekerden bir ses çıkıyor ama direksiyonda titreme falan yok. 100 ü geçemedik korkudan. Ben lastiğe şöyle ayağımla bir ileri geri yapmıştım ses geliyor mu diye bakmak amacıyla o gün ses gelmemiş ama ertesi gün yine başlamış ses. Bu da mı bilyedendir acaba? Bilye ise lastikçi mi yapar servise mi gidelim?
bende çekme problemi yok görünüyorMesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2016, 12:31:24bilyeyi değiştirdik ama şimdi de başka sıkıntı çıktı. direksiyonu tam sağa veya sola kırıp hareket edince tak tak ses geliyor. bunun sebebi ne olabilir?
çekme varsa jant yamulmus olabilir.rot ayarı bozulmuş tur muhtemelen