Gönderen Konu: Corolla cam filmi  (Okunma sayısı 4001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '15
  • 14 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Corolla cam filmi
« : Ocak 15, 2016, 18:50:08 »
Merhabalar  Corollama  cam filmi takmak istiyorum. Hangi marka olmalı? (2  numara olacak gece arka görüşü engellememeli)cam filmi nasıl takılmalıdır ?(camlar sökülerek mi yoksa Sökmeden mi?) Hava koşullarından etkilenip (kabarcıklar vb.oluşuyor mu )ve ömrü ne kadar?

Toyota Club Türkiye

Corolla cam filmi
« : Ocak 15, 2016, 18:50:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla cam filmi
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2016, 20:59:02 »
Merhabalar  Corollama  cam filmi takmak istiyorum. Hangi marka olmalı? (2  numara olacak gece arka görüşü engellememeli)cam filmi nasıl takılmalıdır ?(camlar sökülerek mi yoksa Sökmeden mi?) Hava koşullarından etkilenip (kabarcıklar vb.oluşuyor mu )ve ömrü ne kadar?
Cam filmini benim tavsiyem camları söktürmeden yaptırın daha sonradan kapı plastiklerinden gelen sesler canınızı sıkabilir film markası veremem ama kaliteli cam filmi en az 5 yıl sorun çıkarmaz yapan usta iyi yaparsa kabarcık olmaz yüksek numara cam filmi gece ayna görüşlerini çok etkiliyor tavsiyem ön iki camı 1 numara yaptırın sonuçta filtre özelliği aynı hemde polisle sorun yaşamazsın
Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2016, 11:10:48 »
Dostum ben llumar atr serisi yaptırdım. 350tl kampanyada atc serisi var 250tl ön kapı iç döşeme komple sökülüyor. usta profesyonel bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim. yaptırdığım 5 renk kategorisinden 4 ncüyü seçtim %15 (güneş geçirgenlik) olanı. çok koyu oldu. keşke 2 fln deseydim diyorum şimdi. hee unutmadan gece dış görüntü gayet net dikiz ve yan aynalardan gayet arkadaki araçlar vs görülebiliyor. bir tek arka camda ışıklarda titreme oldu. daha önceki aracımda bu olmamıştı. filmin çok katmanlı olmasından kaynaklı sanırm.
mesajım aşağıda.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=66587.msg970320#msg970320

@Salman  Ilküplü (36615)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 5400
  • 16 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2016, 08:48:26 »
bende Konyada 3M cam filmi çektirdim 10 yıl garantili.Kapı döşemesi sökülmeden ve gayet güzel bir şekilde çekildi.herhangi bir hatası belası yok çok memnun kaldım. Konyada olan arkadaşları yönlendirebilirim arkadaşlar işlerinde usta.

Resimde çok belli olmasa da yine de ekliyorum.[attach=1]
UkSkN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2016, 10:01:28 »
Biraz pahali ama Ziebartta yaptırin derim. ne bi sorun yaşarsınız nede sıkıntı olabilecek en ufak bi olumsuzlukta karşınızda muhattap buluyorsunuz ve hemen hallediyorlar.
Yada istanbuldaysaniz üsküdar da meshur lumar ahmet var oda kaliteli ve güzel film çekiyor fiyatı da ziebarta göre biraz daha uygundur
Piyasada 150 tlye hatta 200 tlye komple çeken sözde tuningci aksesuarcilar da var ama tavsiye etmem 1 sene geçmeden sorunlar çıkıyor arka camlarda  rezistans olduğu için sıkıntı olur.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu