0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2015 aralıkta kampanyadan corolla 1.6 advance aldım.Şimdi farkettim araçta çakmak yok(çakmaklığa takılan parça) Normalde yok mu satarken eklemeyi unutmuşlar mı.Sigara içmiyorum ancak belki ateş yakma ihtiyacı olan bir yokluk yerde işimi görebilir.Bulunduğum şehirde servis ve satış yok.Fiyatı ne kadardır onun
ilan adresi varmi bu ürünün
Aslında sigara kullanılmıyorsa şundan alıp çakmaklığın yerine takmak lazım.
n11'de Araba Oto Çakmaklık USB Araç Şarj Cihazı 2.1A Ücretsiz Kargo seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!http://urun.n11.com/arac-kiti/araba-oto-cakmaklik-usb-arac-sarj-cihazi-21a-ucretsiz-kargo-P79025094 Ürünü aldım mavi ışık veriyor e16 konsol ışığıyla uyumlu olur. 2 tür şarj çıkışı var. İyi şarj ediyor.
Hamza bey kullanıyorum dediğinizin aksine kitleme tırnakları var çok kuvvetli. İyicene çekmek gerekiyor. Mavi ışık hep yanıyor temassızlık sorunu yaşamadım. Zaten hepsi çinden gelmiyor mu? Ebaydan gelecek ürünün garantiside yok. Extra bekleme süresi yok.
Barış bey;Bu tür ürünlerin en büyük sorunu Çakmak gibi yapıldıklarından kilitleme tırnakları yok.Yerinden çok çabuk çıkıyor, düzgün oturmayıp temassızlık yapıyor.İşin aslı çok kullanışlı değiller bence.
Barış Hocam,E12 yi koymuşsun profile.Allah kaza bela vermesin,hayırlı uğurlu olsun.Konu ile ilgili değil ama kusura bakmayın
Aracınızda çakmak olmama ihtimali yüksek. Güç kaynağı kapağı mı var? Vitesin önündeki gözü açıp bakabilirsiniz üzerinde 12V yazan bir kapak varsa çakmak yoktur. Bende o kapaktan bekledim aracı alırken çakmak çıktı