0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lpgniz tek nokta sistem mi? Yoksa sıralı sistem atiker mi? Yazmamışssınız ona göre yorum yazalım.
Benden bahsediyorsanız, muhtemelen tek nokta. Çünkü araç karbüratörlü. Aldesa marka, 2007 yılında taktırmıştım. Şu an bir problemim yok Allah'a şükür. Sadece merakımdan sordum.
selamin aleykum arac sirali sistem, sunu da eklemek istiyorum araci calistirurkende stop ederkende lpgden sinyal geliyor 4-5 kez ne anlama geliyor acaba.1-2 ay oldu.yardimlariniz icin tesekkurler
araqcınız sanırım enjeksiyonlu model geçen arkadaşın aracını muayeneye götürdüm araba muaneden kalmıştı sebebi atiker regülatör yenine brc kullanması yani muayenede beyin değişiminde ruhsata işletmek gerekiyormuş gittik 30 tl verdik beyni takan servisten proje aldık size tavsiyem kafanıza göre regülatör almayın ustanıza danışın. linkten regülatör fiyatlarını lpgyedekparca sitesinden öğrenebilirsiniz.
Her muayene istasyonu farklı prosedür uyguluyor. Arkadaşın aracında beyin değişti vizede kaldı proje ile işlettirdi. Benim regülatör Atiker'di Mimgas takıp aynı istasyona gittim hafif kusurla geçti.
Hafif kusurluda beyin değişikliği yazıyor mu? Tankın tarihini okuyamıyorlar genelde onu yazıyorlarda.
ankarada sanayiide usta lpg regulatoru ariza lavatoyu önerdi.simdi gelelim meseleye simdi ben lavato regulatoru ve filtre alsam taktirsam birde ince ayar yaptirsam.evrak olarak ne yapmam gerekiyor muayeneye daha 15 ay var.regulator degisince muayeneye tekrar girmek gerekiyor mu.isletme nasil oluyor nerelere basvuruyoruz.ve bu is bana ne kadar ucrete olacak acaba...