0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2015 yilini Toyota firmasi 50 bin arac satarak kapatti.Ve bunun 35 bini Corolla olarak gerceklesti. Acaba en cok Corolla'nin hangi versiyonu satti? 1.33 life mi yoksa 1.4 d4-d advance mi? Ya da diger versiyonlar mi?
Versiyonlarından ziyade en çok inci beyazı renk sattığı kesin. Öyle bir şey ki, sanki tek renk üretilmiş bu araba ve ben bile çoğu zaman kendime sinir oluyorum salak gibi inci beyazı aldım diye. Gerçi seviyorum beyazı ve bakımı kolay çünkü yıllarca koyu renk arabalarım oldu. Ama E140 kasada ki o güzelim metalik gökyüzü mavisi olsaydı onu alırdım kesin.
Foruma üye olan arkadaşları ve bayilerin elinde de yıl sonu kalmayan modeli varsayarsak heralde %70 oranın da 1.33 life satılmıştır.
Şu linea yı hala c sınıfında gösteriyorlar b segmenti olduğunu bile bile
Sadece boyutlarından ötürü C segmente giriyor. Yoksa uzaktan yakından alakası yok. Tıpkı Octavia gibi.
Sıfır alırken Toyota yi tercih etme sebeplerimden biriydi metalik renk farkı almaması. Ama Toyota ne yapsın memleket memleket değil ki hesap soran yok son kullaniciyi dusunen savunan bi kurum yok. bütün araç firmaları müşterilerini böyle kazıklarken onlarda geri kalmak istememiş bu furyadan.