Gönderen Konu: şarj sorunu  (Okunma sayısı 1521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • corolla gli '96
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '96
  • 3 kere teşekkür etti
şarj sorunu
« : Ocak 08, 2016, 22:31:33 »
1 haftadan fazladır şarj lambası ara ara yanıyor bazen hiç yanmıyor bazen yanıp sönüyo yada farları kapatıp açıyorum sönüyor bazen oda fayda etmiyor.
yani anlayacağınız tuhaf bi şekilde canı istediğinde yanıyor dicem nerdeyse cok sinir bozucu bi durum. Aküyle ilgili bi sorun olduğunu sanmıyorum cünkü 4 gün önce 0 akü aldım aküsü bitmisti. 2 farklı elektrikciye götürdüm ikisi de araban sarj ediyor yanmaması lazım istersen bırak arabayı dediler ama ben de çalıştığımdan başında duramıcağım için bırakamadım henüz. Daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? (corolla 96 gli)

Toyota Club Türkiye

şarj sorunu
« : Ocak 08, 2016, 22:31:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: şarj sorunu
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2016, 22:38:21 »
1 haftadan fazladır şarj lambası ara ara yanıyor bazen hiç yanmıyor bazen yanıp sönüyo yada farları kapatıp açıyorum sönüyor bazen oda fayda etmiyor.
yani anlayacağınız tuhaf bi şekilde canı istediğinde yanıyor dicem nerdeyse cok sinir bozucu bi durum. Aküyle ilgili bi sorun olduğunu sanmıyorum cünkü 4 gün önce 0 akü aldım aküsü bitmisti. 2 farklı elektrikciye götürdüm ikisi de araban sarj ediyor yanmaması lazım istersen bırak arabayı dediler ama ben de çalıştığımdan başında duramıcağım için bırakamadım henüz. Daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? (corolla 96 gli)
iyibir oto elektrikçisi bulup dinamoyu söktür büyük ihtimalle kömürler bitmiştir.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2016, 04:47:17 »
Maslak oto sanayide Tem toyota Ufuk Sönmez.Kendileri forumumuzunda aktif bir üyesidir,Sorun ben ce şarj dinamo konjektöründe ama ona sorup onun tanıdığı uzman bir elektrikçiye  baktır derim ,belki de kendi ekibide bu sorunu çözecektir.Anasayfada reklamı yapılıyor iletişime geçebilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • corolla gli '96
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '96
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2016, 08:56:50 »
iyibir oto elektrikçisi bulup dinamoyu söktür büyük ihtimalle kömürler bitmiştir.
Tesekkur ederim

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2016, 08:57:41
Maslak oto sanayide Tem toyota Ufuk Sönmez.Kendileri forumumuzunda aktif bir üyesidir,Sorun ben ce şarj dinamo konjektöründe ama ona sorup onun tanıdığı uzman bir elektrikçiye  baktır derim ,belki de kendi ekibide bu sorunu çözecektir.Anasayfada reklamı yapılıyor iletişime geçebilirsin.
Anadolu yakasinda tavsiye edebiliceginiz bi yer var mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 10, 2016, 00:13:08 »
Tesekkur ederim

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2016, 08:57:41
Anadolu yakasinda tavsiye edebiliceginiz bi yer var mi?
Ümraniye Dudullu sanayi bölgesi ,sanayi camisinin yakınlarında bir elektirkçi vardı ,ama tarif edemiyeceğim  ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 204
  • Model Yılı: '95
  • 22 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 16, 2016, 12:46:51 »
Bugün benimde akü ışığı birden yandı devri düşer gibi oldu daha sonra düzeldi stop ettim kabloları kontrol ettim çalışdırdım yanmadı biraz bekleyince yine yandı akü yeni elektrikçi yolu gözüktü, sanırım dinamonun kömürler azaldı
95 GLİ .16-16v 204 Bin Benzin+Lpg