0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 haftadan fazladır şarj lambası ara ara yanıyor bazen hiç yanmıyor bazen yanıp sönüyo yada farları kapatıp açıyorum sönüyor bazen oda fayda etmiyor.yani anlayacağınız tuhaf bi şekilde canı istediğinde yanıyor dicem nerdeyse cok sinir bozucu bi durum. Aküyle ilgili bi sorun olduğunu sanmıyorum cünkü 4 gün önce 0 akü aldım aküsü bitmisti. 2 farklı elektrikciye götürdüm ikisi de araban sarj ediyor yanmaması lazım istersen bırak arabayı dediler ama ben de çalıştığımdan başında duramıcağım için bırakamadım henüz. Daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? (corolla 96 gli)
iyibir oto elektrikçisi bulup dinamoyu söktür büyük ihtimalle kömürler bitmiştir.
Maslak oto sanayide Tem toyota Ufuk Sönmez.Kendileri forumumuzunda aktif bir üyesidir,Sorun ben ce şarj dinamo konjektöründe ama ona sorup onun tanıdığı uzman bir elektrikçiye baktır derim ,belki de kendi ekibide bu sorunu çözecektir.Anasayfada reklamı yapılıyor iletişime geçebilirsin.
Tesekkur ederim Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2016, 08:57:41Anadolu yakasinda tavsiye edebiliceginiz bi yer var mi?