şu tampon koruyucuları hiç sevmiyorum yaa, görüntüyü öldürüyor aracı çok yaşlı gösteriyor evet bazen çok işe yarıyor ama öyle işte sevemedim bir türlü:)
o tampon koruyucuyu senden baska sevmeyenlerde var galiba...kapının önünde dururken 2 sefer söktüler,3.kez inatla yapıstırdım....iş yerim carsıda oldugu için arkama ve önüme yakın park ediyorlar,e tabi arkayı itelemeden cıkmak imkansız,işte o zamanlarda faydası oluyo arkadasımm
o tampon koruyucuyu senden baska sevmeyenlerde var galiba...kapının önünde dururken 2 sefer söktüler,3.kez inatla yapıstırdım....iş yerim carsıda oldugu için arkama ve önüme yakın park ediyorlar,e tabi arkayı itelemeden cıkmak imkansız,işte o zamanlarda faydası oluyo arkadasımm
lastiklerine acımıyorsan bir yolu daha var

arkadaki araca daya arka tamponu, el frenini tamamen çek arkalar tamamen kilitlensin, direksiyonu tam topla, gaza asıl

kıç sabit burnu dönüveriyor aracın

benim lastiklerim mefta olduğu için sık kullanıyorum bu yöntemi, araç boyu kadar olan yerlere bile girebiliyorum gören şaşırıyor

haa bu arada trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım, böyle bir trafik kuralı yok ama olsun belki kasarsak çevreye rahatsızlık vererek araç kullanmaya falan girer yapmayın yine de ama böyle de bir yol var, özellikle ıslak zeminde çok işe yarıyor:)
ben söylediğin hareketi genelde girerken yapıyordum zira arkalar ses yapmıyor...ama cıkarken yapınca ses yapıyor,oda bana yakısmıyor:)tampon koruyucu dısında nasıl buldun aracı?
evet bazen ses yapabiliyor

ama ıslak zeminde hiç ses yapmıyor

araç hakkında görüşlere gelince bence perdeler de olmamış yani yaşını bilmiyorum ama nasıl desem sanki böyle orta yaş aracı gibi duruyor evet zaten öyle bir duruşu var aracın da tampon koruyucu perde falan tam anlamıyla böyle baba aracı havasına bürünmüş onun dışında çok diri bir duruşu var
yas 25..avukatım..ee serde gençlik var tabi zamparalıkta..siyah cam olmuyo,perdeyle idare ediyoruz..bi nevi mecburiyetten diyelimm
yas 25..avukatım..ee serde gençlik var tabi zamparalıkta..siyah cam olmuyo,perdeyle idare ediyoruz..bi nevi mecburiyetten diyelimm
ow..şimdi anlıyorum arka camlardaki perdeleri, demek zamparalık var

ah gökhan ah çok açık sözlüsün
derler bide avukatlar yalancıdır...hani bak ne kadar acık sözlüyüm demi:)
sade hoş araç allah kazasız belasız vede cezasız kullanmak nasiip etsin