Gönderen Konu: buda benim canavar...yorumlarınıza açık arkadaslarr  (Okunma sayısı 1413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: buda benim canavar...yorumlarınıza açık arkadaslarr
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2009, 23:58:51 »
şu tampon koruyucuları hiç sevmiyorum yaa, görüntüyü öldürüyor aracı çok yaşlı gösteriyor evet bazen çok işe yarıyor ama öyle işte sevemedim bir türlü:)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2009, 00:04:14 »
o tampon koruyucuyu senden baska sevmeyenlerde var galiba...kapının önünde dururken 2 sefer söktüler,3.kez inatla yapıstırdım....iş yerim carsıda oldugu için arkama ve önüme yakın park ediyorlar,e tabi arkayı itelemeden cıkmak imkansız,işte o zamanlarda faydası oluyo arkadasımm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2009, 00:08:00 »
o tampon koruyucuyu senden baska sevmeyenlerde var galiba...kapının önünde dururken 2 sefer söktüler,3.kez inatla yapıstırdım....iş yerim carsıda oldugu için arkama ve önüme yakın park ediyorlar,e tabi arkayı itelemeden cıkmak imkansız,işte o zamanlarda faydası oluyo arkadasımm
lastiklerine acımıyorsan bir yolu daha var :D arkadaki araca daya arka tamponu, el frenini tamamen çek arkalar tamamen kilitlensin, direksiyonu tam topla, gaza asıl :) kıç sabit burnu dönüveriyor aracın :D benim lastiklerim mefta olduğu için sık kullanıyorum bu yöntemi, araç boyu kadar olan yerlere bile girebiliyorum gören şaşırıyor :) haa bu arada trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım, böyle bir trafik kuralı yok ama olsun belki kasarsak çevreye rahatsızlık vererek araç kullanmaya falan girer yapmayın yine de ama böyle de bir yol var, özellikle ıslak zeminde çok işe yarıyor:)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
« Yanıtla #4 : Ocak 10, 2009, 00:11:20 »
ben söylediğin hareketi genelde girerken yapıyordum zira arkalar ses yapmıyor...ama cıkarken yapınca ses yapıyor,oda bana yakısmıyor:)tampon koruyucu dısında nasıl buldun aracı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ocak 10, 2009, 00:23:28 »
evet bazen ses yapabiliyor :) ama ıslak zeminde hiç ses yapmıyor :) araç hakkında görüşlere gelince bence perdeler de olmamış yani yaşını bilmiyorum ama nasıl desem sanki böyle orta yaş aracı gibi duruyor evet zaten öyle bir duruşu var aracın da tampon koruyucu perde falan tam anlamıyla böyle baba aracı havasına bürünmüş onun dışında çok diri bir duruşu var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
« Yanıtla #6 : Ocak 10, 2009, 00:27:46 »
yas 25..avukatım..ee serde gençlik var tabi zamparalıkta..siyah cam olmuyo,perdeyle idare ediyoruz..bi nevi mecburiyetten diyelimm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ocak 10, 2009, 00:42:40 »
yas 25..avukatım..ee serde gençlik var tabi zamparalıkta..siyah cam olmuyo,perdeyle idare ediyoruz..bi nevi mecburiyetten diyelimm
ow..şimdi anlıyorum arka camlardaki perdeleri, demek zamparalık var :P ah gökhan ah çok açık sözlüsün :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
« Yanıtla #8 : Ocak 10, 2009, 17:14:50 »
derler bide avukatlar yalancıdır...hani bak ne kadar acık sözlüyüm demi:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #9 : Ocak 10, 2009, 18:35:42 »
sade hoş araç allah kazasız belasız vede cezasız kullanmak nasiip etsin :D
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı