0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç ilk kalktığında derinden trak diye gelen ses abs nin devreye girme sesidir.normaldir
ibrahim bey uzun zamandır uğrayamadım siteye.doğrudur.lovato obd ll taktırdım 13000 deydi araç.şimdi 33 binde tık yok.çok memnunum.şidddetle tavsiye ederim
Kaç litre lpg yakıyo abi şehir içi 100 kmde
Çok yoğun istanbul trafiğinde yakıp yakcağı 9 litredir agrasif falan kullanırsan maximum 10 bendede 2015 var aynı motor bu şekilde yakıtım
Ben de benzinde 9-10 litre arasında dolaşıyo ama lpg benzine oranla %10-20 fazla yakıyo diyenler var bu durumda 10 litre benzin yakan avensis 11-12 litre gaz yakıyo demek oluyo
Doğru %10 20 fazla yakması lazım ama ben lpg de 10 un üstüne çıkmadım istanbulda demekki siz aracı benden daha agrasif falan kullanıyosunuz ama dediğiniz doğru olması lazım hiç benzinde kullanmadığım için bilemiyorum ama teorik olarak 10 lt benzin yakıyosanız 11 12 lt lpg yakarsınız
Selamlar lovato obd 2 kullanıyorum ortalama yakıt tüketimim şehir içi şehir dışı karışık 7.5 acaba lpg de bu değer doğru mu sağlıklı çalışıyor mudur
Selamlar öncelikle. 2011 makyajsız kasa kullanıyorum bende. Genelde istanbulun ortalama trafiğinde köprü geçişlerim bolca var. Çamlıca - yenibosna arası git gel yapıyorum ekseriyeti. Araç bilgisayarındaki ortalama tüketimim 8.4 litre gösteriyodu en son baktığımda. Ancak aldığım tüm yakıtları tuttuğum bir program var onun ortalaması ekran görüntülerini paylaşayım.