Gönderen Konu: 2013 Auris 1.33 Life için Android Multimedya tavsiyesi  (Okunma sayısı 2360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür etti
Aracıma android Multimedya teyp taktırmak istiyorum. Kısa bir araştırma yaptım aşağıda linkte olan navimex teyp hoşuma gitti. Kısaca benim önceliğim kamera kaydı yapabilen, geri görüş kamerası olan, blutooth ile telefon bağlantısı yapabilen ve yakında devreye girecek olan dijital radyo kanallarını kullanabileyim (gerçi bu araştırdığım teypte yok). Bu özelliklere sahip başka cihaz yorumlarınada açığım.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-auris-android-4.4.4-kitkat-navigasyon-dvd-usb-kamera-257949871/detay

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Auris 1.33 Life için Android Multimedya tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2016, 17:19:02 »
Ben ankara da şaşmazda bir yerde taktırdım geri görüş kameralı güncel navigasyonlu 1000₺ montaj dahil android değil ama baya kaliteli kullanımı kolay tavsiye ederim isterseniz resimlerini yarın atarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyata var ise sorun yoktur.
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2016, 21:15:59 »
Bende 2014 Auris için arıyorum ama çok ilgilenen yok sanırım. Güzel bir cihaz bulur iseniz buradan paylaşır mısınız?
Toyotanın olduğu yerde sorun, sadece anlamsız bir kelimedir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2016, 11:15:11 »
2016 da mevcut fm radyo sisteminden dijital radyoya geçileceği ve 2017 de fm in tamamen kalkacağı ve klasik tip radyosu olan milyonlarca aracın kullanamayacağı söyleniyor. söylentii.. yani şuan multimedia sistem alırsak olası böyle bir senaryoda muhtemelen dac almamız da icab edecek veya daha kötüsü uydulu sisteme geçtiğimizdeki gibi uydu receiver alarak çözeceğiz. bunca kişi mağdur edilir mi pat diye dijitale geçilip analog am/fm sistem kaldırılır mı..
yok ben zannetmiyorum..  kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2016, 11:32:57 »
2016 da mevcut fm radyo sisteminden dijital radyoya geçileceği ve 2017 de fm in tamamen kalkacağı ve klasik tip radyosu olan milyonlarca aracın kullanamayacağı söyleniyor. söylentii.. yani şuan multimedia sistem alırsak olası böyle bir senaryoda muhtemelen dac almamız da icab edecek veya daha kötüsü uydulu sisteme geçtiğimizdeki gibi uydu receiver alarak çözeceğiz. bunca kişi mağdur edilir mi pat diye dijitale geçilip analog am/fm sistem kaldırılır mı..
yok ben zannetmiyorum..  kötü:

O işe bir çırpıda geçileceğini sanmam geçiş süreci mutlaka olacaktır. Dışarıdaki oem ürünlerde DAB vardır diye tahmin ediyorum, alırken de dikkat edilmeli.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.