0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auriste farları açıp karartabilirsiniz Ampulleri led yapabilirsiniz (iç aydınlatma , sinyal, stop,geri vites)Ayna katlama modülü uygulanabilir Ön tarafa JDM auris logosu alınabilir Body kit yaptırılabilir
Ben bütün aydınlatmayı led yaptım youtube ta corolla led sinyal diye yazarsanız aracıma yaptıklarımı görürsünüzFar karartma dıştan film değil. Far camını ayırarak farın gösterme ile alakası olmayan krom çerçeveyi siyah yapma. Auris Sport larda vardı yanlış hatırlamıyorsam Kullanıma etki etmiyor Serkan bey alacağınız cam modülü araca uymayabilir. Camlar all auto, yani tek dokunuşla açılıp kapanıyor. Buna dikkat edinFar sensörü mert mod güzel bir ürün diyorlar. Far sensörüne dahil olan coming home leaving home varsa almalısınızGündüz farı çeşidi çok. Otocity.com sitesinde Orjinal Philips ürünleri var. Düz şekilde ürün ama. Ayrıca çift duylu ön sinyal alarak ön sinyali Avensis kullanıcıları gibi yapabilirsiniz
Aracımın bende tüm ışıkları beyaz LED yapmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz . Uygun ampüller konusunda ve tabiki kaliteli olması için.
@Alican TEKİNASLAN (35763) Aracınızın modeli nedir? öncelikle profil bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz. Tanışma bölümünde 2013 Auris'iniz olduğunu gördüm. Ön 2 tavan aydınlatması dipsiz T10, orta tavan aydınlatması sofit, bagaj içi lambası sofit, plakalıklar 2 adet dipsiz T10 olması lazım. Photon marka ledleri tavsiye ederim.
Profilimi güncelledim Ayrıca cevabınız için çok teşkkür ederim. İnternetten dipsiz T10 diye arattım ama " dipsiz " ibaresi yetersiz kaldı. Tam olarak ne anlama geliyor bu Birde geri vites ışığımı beyaz yapmak istiyorum onun içinde ampul önereblirseniz çok sevinirim. Yada bu ampullerin kodlarına "T10" gibi nereden bakıldığını söyler misiniz . Tekrardan teşkkür ederim
arkadaşlar ben de spoiler taktırmak istiyorum ama malum servis yüksek fiyat istıyo 2012 auris makyajlı kasalara uygun olan spoiler bulamıyorum bu konuda bana da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler