0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ ne kullanıyorsunuz? Dizellerde ısıtma bujisi vardır. Soğuk havalarda bu uyarı ışığının sönmesini beklemek gerekir. Bu ısıtma bujisi uyarısının sönmesini bekliyor musunuz?
Hocam ısıtma ışığının hangisi olduğunu bulamadım. sitedeki klavuzda da yok. ben çalıştırırken hep 3 ışığın sönmesini beklerim solda 2 ışık ve en son ortada hava yastığı ışığı.hatta şunu sorayım linkte sağ üstteki ışık mıdır ısıtma ışığı.eğer o ise ben onu araç çalışmadan söndüğünü görmedim.https://teknoseyir.com/wp-content/uploads/2015/06/image245-950x713.jpgaküden değil sanırım alalı 6 ay oldu ve aracın eski sahibi teyzemin kocası.sordum ama onda bir kere yapmış ve akü yeni diyor
yücel hocam teşekkürler direnç işaretine istemeden de olsa dikkat ediyormuşum ışıkların sönmesini beklerken onuda bekliyormuşum öğlen eve giderken fark ettim.geçen haftaki soğuklarda zaten en az 3 kez kontağı açıp ışıkları bekleyip tekrar kapattım.ateşleme bujilerinden olsa sanırım ısıtma ışığı sönmez değil mi?aküyü işten çıkamadığım için ölçtüremedim akşama nasip olursa gidecem
arabalar ile ilgili çok teferruatlı bilgiye sahip değilim ama servis ateşleme bujisi sorunlu dedi telefonla aradığımda az önce(ilçedeyim ve burada servis yok merkeze 100km mesafe var).tanesi 50 liradan 200lira+işçilik verecez muhtemelen ama işte bu telefonda tedavi oldu kesin birşey yok