Gönderen Konu: Auris 1.33 life sonradan eklenebilecek donanim.  (Okunma sayısı 7466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Auris 1.33 life sonradan eklenebilecek donanim.
« : Ocak 03, 2016, 13:42:27 »
Arkadaşlar  selamlar. 0 auris 2015 life aldık, 10 gün  sonra teslim olacak.Bu araca yetkili serviste eklenebilecek sorunsuz çalışan garantili önerebileceginiz donanim varmıdır .Ankara da oturuyorum birde bu aracı alacağına active alsaydın diyenler olabilir elimizdeki anca buna yetti.Son olarak modifiye olarak araca herhangi birsey düşünmüyorum. Tecrübeli  arkadaşların  yardımını bekliyorum. Teşekkürlerimle.

Toyota Club Türkiye

Auris 1.33 life sonradan eklenebilecek donanim.
« : Ocak 03, 2016, 13:42:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris 1.33 life sonradan eklenebilecek donanim.
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2016, 14:13:25 »
Her şey servis demek değil ki.
-Hız sabitleyici öncelikle eklenebilir. Devamı maddiyata bakabilir. Örneğin çıkma katlanır ayna alırsınız katlanır ayna yapılır. Far sensörü yapılabilir , otomatik farlar yanar gibi liste uzatılabilir
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110000
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2016, 14:18:48 »
kapı ve tampon şeritlerini mutlaka al derim olmadık yerde çok işe yarıyorlar. nikelaj konusunda dışardan daha ucuza aksesuar alırsın başkent otodan alan arkadaşlar var forumda görürsün. cam rüzgarlığı ve dış parçalar için pazarlık yapsaydınız ben bagaj koruma çıtasını hedi ettirtmiştim kendime  :lol: aliexpress bak derim ama fiyat gümrük sıkıntı olurmu onu sipariş veren arkadaşlar daha iyi bilir. yalnız eklediğin aksesuarları kaskoya işletebilirsen kaza vs olursa şöyle avantajın oluyor. ben civic aracıma çayniiz sis farı takmıştım bi sebepten ön tamponum haşat olunca kaskodan hepsi yapıldı artı sislerin yerine orjinalleri takılmıştı  :lol: daha sonra araç pertingen tabi hepside gidingen  :-\
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2016, 14:54:45 »
Dediğiniz gibi hız sabitleyici olmalı,  katlanır  ayna ve far sensörü  istediğim  bir özellik  ancak çıkma nasıl  olur serviste bu islem olmaz mi.Istiyorum ki orjinalligi bozulmasin birde bu işlerden sanayiden anlamadigim  icin yabancı  geliyor bu konular ilk araç  olması da bunda en büyük etken.Araçta  arka camların manuel ve sis farı olmamasi beni rahatsız  ediyor.Bunlari bi kac ay icinde tamamlamak istiyorum. Başka  yapilabilecek biseyler varmıdır .Yardımınız  için teşekkür  ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2016, 15:03:00 »
Arka camlara müdahale biraz zor olabilir ve maliyetli olacaktır.
İşte buda eklensin buda eklensin diye diye üst donanım fiyatına geldi araç. Keşke active alsaydınız

Başka bir sürü seçenek var. Biraz maddiyatla premium yada advance göstergesi bile takılabilir. Ruslar bayaaaa yapıyorlar bu işi. İlerleyen zamanlarda aydınlatma yetmeyecek zayıf gelecek. Alternatif arayışlarınız olacaktır. Led takmaktan başka mantıklı çözüm yok gibi
Sis farı serviste eklenebilir. Yada yurtdışından alınabilir. Ankaradan bir çok üyemiz var size yardımcı olacaklardır.  Yeni Dörtnal var Ankarada.
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2016, 15:11:24 »
Bayiden kapi şerit , paspas ve bagaj havuzunu zorla hediye ettirdik. Diğer bayilerde aynı mıdır  bilmiyorum. Aliespress uzun zaman alır , birde gümrük  sorunu olabilir. Tavsiyeniz üzere başkent  oto ya nikelajlar icin bakacam. Sigortaya sonradan aksesuar eklenebiliyor mu ? Teşekkürler.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2016, 15:26:56
Bi ara advance alabilirmiyiz diye düşündük üstüne  tekrar kredi çekip  borç ödemekten çok  biktigimizdan göze  alamadık. Sonra dedik bari baz modeli alalım elimizde oldukça bazı şeyleri yaptırırız.iyi mi ettik onuda bilmiyoruz ya. Birde  araçta  donanim paketinde gösterge farkı  nedir ilk kez toyotada gördüm, hani ortaya yol bilgisayarini koymasssın anlarım da komple gösterge degisir mi  ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 03, 2016, 15:40:51 »
Ne kadar ekmek o kadar köfte :)
Makyajsız kasada premium göstergesi farklıydı. Şimdi advance ve premium farklı. Sadece o gösterge için bile advance alırdım ben olsam. Çağın gerisinde bir gösterge var Life donanımda
Aliexpressten en en uzun 30 günü buluyor. Gümrükte sorun olmuyor 75 doları geçmesin yeter. Geçse bile satıcıyla irtibata geçersiniz ürün büyük değilse düşük fiyat gösterir gümrük sorunu olmaz
Paspas ve bagaj havuzu inşallah orjinal gelir. Hediye paspaslar ve bagaj havuzları farklı oluyor
Bayiden park sensörüde taktırabilirsiniz
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2016, 17:18:24 »
Merhabalar,sonradan ekleme işini biraz abartmamak lazım,onuda tak bunu tak derken,bir üst donanınım parasına denk geliyor,neredeyse.ama uygun yollu 1-alaşımlı jant 2-multimedya teyp 3-hız sabitleyici 4-sis farı,ama bunları serviste yaptırmaya kalkarsan dediğim gibi neredeyse bir üst donanım fiyatına geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2016, 19:05:31 »
Bütçeyi fazla sarsmadan donanima ekleme yapmayı düşünüyorum en mantıklı secenekler de bunlar görünüyor  inşallah  gerçekleştirebilirim. Aklıma takılan sorular da  deneyimlerinizden yararlanmak isterim. Yardimlariniz icin çok saolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 04, 2016, 09:38:19 »
Dış görünüm için önceliği sis farı ve alaşım janta verin bence, ben ilk etapta öyle yapmıştım diğerleri maddiyata göre değişir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 04, 2016, 21:35:03 »
Aracı almadan önce her zaman 2.el focus düşünüyordum ,titanium donanim ancak 2 haftada bu araca yöneldik, özellikle dış görünüşü makyajlı hali cok hoşumuza  gitti, tabi ayni şeyleri içi  için  söyleyemeyecem. Jant ve sis farı insallah almayı düşünüyorum. Zamanla bu eksiklerini giderecem inşallah , hem ileride  satarken avantaj olur herhalde , malum sonuçta  baz model.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 25, 2017, 16:50:32 »
Merhaba,

1.33 2013 model Auirs ime Çıkma orjinal hız sabitlemeyi Toyota servisine taktırdım. on numara oldu. servis parası 70 TL aldılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 26, 2017, 00:19:15 »
Merhaba,

1.33 2013 model Auirs ime Çıkma orjinal hız sabitlemeyi Toyota servisine taktırdım. on numara oldu. servis parası 70 TL aldılar

İsraf olan bir 70 TL  :(
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Temmuz 30, 2017, 12:43:37 »
Merhaba. Auris orjinal janlarını İzmirdeki CMS üretiyor. (Bu arada cms jant bu konuda Türkiyede tek olmakla beraber dünyanın en iyi jant üreticileri arasındadır) fakat serviste janlar en az 3.000 tl dir. CMS bayilerinde 1200 tl ye çok güzel jantlar alabilirsiniz. Hemde orjinal kalitesindedir Replika değildir. Jantlarınızdan birisi zarar görürse rahatlıkla yedeğini bulabilirsiniz.
CMS Almanya sitesinde seçtiğiniz jantı fikir vermesi açısından araç görseli üzerine montajda yapıyor. Link aşağıdadır.

http://cmswheel-konfigurator.cmswheels.de/default.aspx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '16
  • 3 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 01, 2018, 00:35:40 »
-hız sabitleyici
-park sensörü
-deri direksiyon simidi
-yan kapı altı krom çıtalar
-bagaj krom çıtası
-rüzgarlık
-kapı altı toyota logo yansıtıcı
-krom kapı eşiği
-krom kapı kolu
-cam filmi
-çelik jant