0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet harita güncelleme 5 yıl ücretsiz diyor. Bana sorarsan ömür boyu ücretsiz olanlardan al. Malum ülkemizde sokak ve cadde adları çok değişiyor.
Siz ömür boyu dediklerine bakmayın.Ömür boyu güncelleme diyenlrin süreleri 3 veya 5 yıl olarak sınırlıdır.Mesaj Birleştirildi: Ocak 01, 2016, 17:17:57Mehmet,Bu tür portatif cihazlar sadece navigasyon için iyidir.Video ve film için gereken randımanı alamazsınız ve çoğu formatı desteklemez.Bunun içinde converter (dönüştürücü) programları bulup indirdiğiniz video veya filmini dönüştürmeniz lazımki bu işler can sıkıcıdır.
bence navi ve kamera özelliği yeterli. fiyat olarak bilemiyorum ama zaten türkiyede en başarılı harita başarsoftundur onuda igo kullanıyor. açıkcası ben beğendim. film derdim olmadığı için vede ön tarafta şöförün dikkatini dağatır dücüncesinden sebep soğuk olduğum bir fikir. sizede tavsiye etmem.yalnız tek sorun bence batarya.
bence seçtiğiniz ürün gayet kullanışlı. bende beğendim ama geri görüş için AV girişi kullanılabilirmi onu arayıp bence teknik servisine danışın. açıkcası bunun dengi cihazda yok galiba bence güzel alet
Mehmet bey,ürün güzel, tanıtımı da güzel. Ancak yol kaydı nasıl acaba, çözünürlüğü 1080p mi, 720p mi, yani şu forumda bir çok arkadaşın kullandığu varya hani GW serisi DVR ler ile kıyaslanırsa senin tatmin edecek mi kayıt kalitesi. Çünkü ondan hiç bahsetmemişler. Ayrıca o ürün kesinlikle tanıtımda görüldüğü kadar hoş durmayacak camında. Çünkü bir tarafta şarj kablosu, diğer tarafta geri görüş kamerası için AV İN kablosu Birazcık kablo karmaşası olacak.
Herşey bir arada olursa 200-300 tl lik farklı aletlerle halledebilecekken 2000 tl den aşağı kurtulamazsınız. Farklı aletleri kullanırsanız çok ucuza halledebilirsiniz.Navigasyon için kendi telefonunuz+telefon tutacağı, 20 tlGeri görüş kamera kiti aliexpress ten 20 dolara bulabilirsiniz 60 tlAraç içi kamera için gearbest G1W-C araca tak unut, 45-50 dolar 150 tlGeri görüş kamerasının ekranını film için kullanabilirsiniz, rca çıkışı olan android tv box 30-100 dolar, 90-300 tl.Toplarsanız 320-350 tl gibi bir fiyata hepsi yapılabilir.Eğer bir arada olsun derseniz bir tane multimedia cihaz alacaksınız 700 tl en az,Arkaya kamera takacaksınız ve multimedia cihaza bağlantısı yapılacak. kamera 10 dolar 30 tlKamera kaydını yapacak multimedia çok azdır o nedenle mecburen ayrı alacaksınız g1w-c 45-50 dolar 150 tl880-1000 tl yapıyor.Karar sizin. Şahsen günümüz gelişmiş geniş ekranlı telefonlları varken navigasyon cihazı almak bana gereksiz geliyor.
@Mehmet Öztürk (7160) Çok fazla şey istiyorsun Mehmet.
Mehmet, sen en iyisi geri görüş kamerasını da kadır Navigasyon+Video oynatıcı+elm327 yap, güzel bir tablet işini görür. Örnek Osman Şenyurt'un arabası.
350 tl var ise hiç çinle uğraşma ya gerek yok
abi konuyu atarmısın . Tabletlere otg kablosu ile geri görüş bağlanıyor diye biliyorum ?Birde bizim corollaya elm327 oluyor muŞİmdi elm327 takıldı kafama abi