Gönderen Konu: toyota corolla navi  (Okunma sayısı 3128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '15
  • 14 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
toyota corolla navi
« : Aralık 31, 2015, 18:49:18 »
Merhabalar 2015 1.4-4d advance corollama navigasyon takmak istiyorum.Navigosyanun maliyeti nedir ve artı olarak başka nasıl özellikler sunuyor.Nasıl takılmakta , yeni bir parça ekleniyor mu , güncellemeler ücretli mi , gitmek istediğimiz konumu sorunsuzca buluyor mu ve kullanılan marka ne (tomtom vb.)?

Toyota Club Türkiye

toyota corolla navi
« : Aralık 31, 2015, 18:49:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla navi
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2015, 19:45:28 »
Merhabalar 2015 1.4-4d advance corollama navigasyon takmak istiyorum.Navigosyanun maliyeti nedir ve artı olarak başka nasıl özellikler sunuyor.Nasıl takılmakta , yeni bir parça ekleniyor mu , güncellemeler ücretli mi , gitmek istediğimiz konumu sorunsuzca buluyor mu ve kullanılan marka ne (tomtom vb.)?
1000–1200 tl arası tüm beklentilerinizi karşılar navi gdri görüş kamerası vs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 33690
  • Model Yılı: '21
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 31, 2015, 20:47:06 »
http://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=347
Ben Navimex marka cihazı gittigidiyor dan aldım. Windows CE ve Android seçenekleri var. Navigasyon da iGO kullanmışlar, 2 yıl güncelleme garantisi veriyorlar. Ayrıca firmanın güncellemesini beklemeye gerek yok hangi formu açarsanız açın iGO nun maps dosyalarını bulabilirsiniz. Güncel olduğu müddetçe istediğiniz yere sorunsuz götürür. Daha önce harici olarak cama tutturulan cihazlardan kullanırdım, o cihazda bile sorunsuz çalışırdı.
Montaj için hiçbir ilaveye gerek yok. Yanında geri görüş kamerası ve TV için anten de veriliyor.
Toyota Corolla 2021 hybrid 1.8

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 31, 2015, 21:03:24 »
Satılıklar bölümünde hiç kullanmadığım orjinal 9 inç multimedya cihazı satıyorum. Piyasadaki bi çok ürün den daha kaliteli ve hızlıdır.  Android 4.4.4
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2015, 22:21:20 »
Yada android box yapabilirsiniz. daha kolay ve uygun fiyata
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 110000
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 31, 2015, 22:31:57 »
bende bir yerde görmüştüm orjinal touch sökülüp uyumlu bir çarçeveye android bir tab koyuyorlar. zaten android olduğu için istediğin uygulamayı yükleyip çalıştırıyorsun. torque pro gibi araç bilgilerinide okutabiliyorlar. tabi bu dediğim kişisel uygulama sanırsam.
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 01, 2016, 01:44:31 »
http://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=347
Ben Navimex marka cihazı gittigidiyor dan aldım. Windows CE ve Android seçenekleri var. Navigasyon da iGO kullanmışlar, 2 yıl güncelleme garantisi veriyorlar. Ayrıca firmanın güncellemesini beklemeye gerek yok hangi formu açarsanız açın iGO nun maps dosyalarını bulabilirsiniz. Güncel olduğu müddetçe istediğiniz yere sorunsuz götürür. Daha önce harici olarak cama tutturulan cihazlardan kullanırdım, o cihazda bile sorunsuz çalışırdı.
Montaj için hiçbir ilaveye gerek yok. Yanında geri görüş kamerası ve TV için anten de veriliyor.
Hocam peki dokunmatiğinin hassasiyeti ve renk kalitesi çözünürlüğü orjinal ekran kadar iyi mi ?? Ayrıca araç ile ilgili bilgileri ve araç ayarlarına bu ekrandan ulaşabiliyormuyuz??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 33690
  • Model Yılı: '21
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 01, 2016, 09:38:37 »
Hocam peki dokunmatiğinin hassasiyeti ve renk kalitesi çözünürlüğü orjinal ekran kadar iyi mi ?? Ayrıca araç ile ilgili bilgileri ve araç ayarlarına bu ekrandan ulaşabiliyormuyuz??

Dokunmatiği gücel, çözünürlük dersen HD kalitesinde 8 Inch büyüklüğünde ve 1024x600 piksel. Sanırım orijinalinde bile bu piksel oranı yoktur.
Araç bilgilerini & Ayarlarını ben göremedim o yüzden firmayı aradım, cevaplayan kişi Toyota da CanBus "Controller Area Network Bus - Veri Yolu Ağı" olmadığından cihaz görüntüleyemiyor dedi. Ama cihazın o özelliği var görünüyor. Ayrıca direksiyon üzerindeki tuşlar cihaza tanıtılabiliyor.
Toyota Corolla 2021 hybrid 1.8

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2016, 18:29:04 »
https://www.youtube.com/watch?v=qQ889WiOMMY linkteki video sorularını yanıtlayacaktır,fiyatı 1149 tl. www.carvocal.com dan iletişime gecebilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2016, 21:31:12 »
Araç advance paket. Araçta ekran var zaten. Bence ayrıca ekran olmak bir ton para dökmek mantıksız.
İsteğiniz film izlemek navigasyona sahip olmak ise alternatif çözümler bakmak lazım. Android box bana çok mantıklı geliyor. Sonuçta siz araçtan çıkan ekranı satmak isteseniz alıcı çıkma ihtimali biraz düşük.
Android box orjinalliği bozmadan size bu imkanı sağlayacaktır
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 11000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2016, 19:36:18 »
Araç advance paket. Araçta ekran var zaten. Bence ayrıca ekran olmak bir ton para dökmek mantıksız.
İsteğiniz film izlemek navigasyona sahip olmak ise alternatif çözümler bakmak lazım. Android box bana çok mantıklı geliyor. Sonuçta siz araçtan çıkan ekranı satmak isteseniz alıcı çıkma ihtimali biraz düşük.
Android box orjinalliği bozmadan size bu imkanı sağlayacaktır
ben aslında toyotanın orjinal (touch 2 with go diyorsunuz sanırım)navigasyonundan bahsediyordum yinede android box nasıl takılıyor,ne kadar,faydaları neler söylerseniz . onuda düşüneceğim (Aracımın orjinalini bozmadan en uygun ve en mantıklı sistemi düşünüyorum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ocak 02, 2016, 22:42:47 »
Bizim aracımızda donanım olarak Navi aldık. Orjinal navigasyon var. Ama sizin isteklerinize cevap vermeyecek. Film izleyemiyorsunuz mesela.

Android box forumumuzda uygulaması mevcut.
Cihan Gömeç isimli üyemiz uygulamıştı memnun kendisi.
Orjinalliği bozmuyorsunuz. Arka tarafta bir kablo var onu çıkartıp aldığınız kabloyu takıyorsunuz. Sonra çıkarttığınız kabloyu yeni kabloya bağlıyorsunuz. Yeni kablodan ekstra 3 kablo çıkıyor A/V kabloları. Onuda aldığınız Android Box a bağlayın. Birde o ürüne enerji gerekiyor. O kadar. Mutlu son :)
Konu linkini atacağım
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Şu anda paylaşacağım kişisel bir iletim bulunmuyor
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 02, 2016, 22:49:33 »
en iyi navigasyon cep telefonlarindaki navigasyon, araba ekraninda adres girmek cok kolay olmuyor. ayrica surekli guncel tutmak lazim, cep telefonu ztn guncelliyor surekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ocak 02, 2016, 23:58:22 »
Cep telefonunda internet açık olması gerekiyor. Orjinal navigasyonu bir kere kullanınca bırakamıyorsunuz :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 35
  • 4 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 03, 2016, 00:14:52 »
Eğer sadece navigasyon kullanmak istiyorsanız piyasada 500 600 liralara ömür boyu güncellemeli navigasyonlar var ben 6 yıldan beri kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim hem teybin orda navigasyon işlevsiz kalır bana göre. Ve yine bana göre 2000 lira verip ekliyorsunuz  oda olmadı birde bilmem kaç liraya güncelliyorsunuz  tabi olmadı arabayı geri verip sadece navigasyon alalım.
-KARABÜK ÜNİVERSİTELİ TRABZONSPORLULAR-
-CEVAP YAZARKEN ALINTI YAPINIZ-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 06, 2016, 22:34:49 »
Bizim aracımızda donanım olarak Navi aldık. Orjinal navigasyon var. Ama sizin isteklerinize cevap vermeyecek. Film izleyemiyorsunuz mesela.

Android box forumumuzda uygulaması mevcut.
Cihan Gömeç isimli üyemiz uygulamıştı memnun kendisi.
Orjinalliği bozmuyorsunuz. Arka tarafta bir kablo var onu çıkartıp aldığınız kabloyu takıyorsunuz. Sonra çıkarttığınız kabloyu yeni kabloya bağlıyorsunuz. Yeni kablodan ekstra 3 kablo çıkıyor A/V kabloları. Onuda aldığınız Android Box a bağlayın. Birde o ürüne enerji gerekiyor. O kadar. Mutlu son :)
Konu linkini atacağım
andoıd box  multımedya cıhazın yerını tutmaz kaan. sadece ekran paylasımı yapar bı suru parca sok tak ıvır zıvır bence ugrasmaya degmez. ornek verdıgın arkadas ugrasmıs emek etmıs baglamıs ama sıkıntıları var arac hareket halındeyken ekranı kapatıyor guvenlık nedenıyle. o sorununu da hız sinyali kablosunu çıkartarak çözmus Ancak bu da navigasyon da bazen sapıtmaya neden oluyor dıyor kısaca navıgasyon tam calısmıyormus. andoıd box malıyetı de hemen hemen kablosuyla beraber 150 $ doları buluyo bırde gumruk muhabbetı var ordanda 15 $ veya 20 $ vergı alırlar hemen hemen 500 - 600 tl arası malıyetı var araca montaj yapması sok tak vs ugrasmnası da cabası. ona  verene kadar para verıp ugrasana kadar  500 daha koyar ortalama bın tlye alırsın bı tane oem cıhaz ohh mıss gıbı hd ekran  dvd navıgasyon tv ızle ınternete gır hatta oyun ındırıp oynayabılırsın. ama andoıd box baglayınca multımedya cıhanızının yaptıgı ıslevı gormez. touch ekran cozunurlugu yanılmıyorsam 480*234 galıba hıc kalıtelı degıl. ekranı tablet gıbı kullanmak ıstersen orası ayrı.
ornek verdıgın cıhan bıle baglayıp soktu andoid boxu. yanlıs bılgılendırme yapmayalım. multımedya cıhazı ıle androıd box apayrı dunyalar. belkı androıd boxun baska modellerı vs. de vardır ama multımedya cıhazının yerını tutmaz sonradan ekleme yapılan ekstalar.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 06, 2016, 23:11:13 »
Size katılıyorum.Kaan arkadışımız banada bahsetmişti bu cihazdan.Tabi ben taktırmıştım daha önce.Hatta daha ucuza mal etmek varken bu kadar para ödedim diye üzülmştüm.Biraz araştırdıktan sonra hata etmediğimi anladım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 07, 2016, 08:19:34 »
Özdem bey bazı arkadaşlar bu işlerde daha bilgili kaan gibi mesela. Bu Android box bağlayıp eml27 diye bi program mi desem kablo mu desem tam bilmiyorum aracın bütün bilgilerini arıza sorun sıkıntı vs. Ne varsa ordan görüp müdahele ediyorlar. Ben yapamam mesela hiç anlamam. En temizi 3 kuruş fazla olsun bi kere al multimedya sorunsuz kullan diye dusunenlerdenim.
Kars Atasozu