0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar 2015 1.4-4d advance corollama navigasyon takmak istiyorum.Navigosyanun maliyeti nedir ve artı olarak başka nasıl özellikler sunuyor.Nasıl takılmakta , yeni bir parça ekleniyor mu , güncellemeler ücretli mi , gitmek istediğimiz konumu sorunsuzca buluyor mu ve kullanılan marka ne (tomtom vb.)?
http://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=347Ben Navimex marka cihazı gittigidiyor dan aldım. Windows CE ve Android seçenekleri var. Navigasyon da iGO kullanmışlar, 2 yıl güncelleme garantisi veriyorlar. Ayrıca firmanın güncellemesini beklemeye gerek yok hangi formu açarsanız açın iGO nun maps dosyalarını bulabilirsiniz. Güncel olduğu müddetçe istediğiniz yere sorunsuz götürür. Daha önce harici olarak cama tutturulan cihazlardan kullanırdım, o cihazda bile sorunsuz çalışırdı.Montaj için hiçbir ilaveye gerek yok. Yanında geri görüş kamerası ve TV için anten de veriliyor.
Hocam peki dokunmatiğinin hassasiyeti ve renk kalitesi çözünürlüğü orjinal ekran kadar iyi mi ?? Ayrıca araç ile ilgili bilgileri ve araç ayarlarına bu ekrandan ulaşabiliyormuyuz??
Araç advance paket. Araçta ekran var zaten. Bence ayrıca ekran olmak bir ton para dökmek mantıksız. İsteğiniz film izlemek navigasyona sahip olmak ise alternatif çözümler bakmak lazım. Android box bana çok mantıklı geliyor. Sonuçta siz araçtan çıkan ekranı satmak isteseniz alıcı çıkma ihtimali biraz düşük.Android box orjinalliği bozmadan size bu imkanı sağlayacaktır
Bizim aracımızda donanım olarak Navi aldık. Orjinal navigasyon var. Ama sizin isteklerinize cevap vermeyecek. Film izleyemiyorsunuz mesela. Android box forumumuzda uygulaması mevcut. Cihan Gömeç isimli üyemiz uygulamıştı memnun kendisi. Orjinalliği bozmuyorsunuz. Arka tarafta bir kablo var onu çıkartıp aldığınız kabloyu takıyorsunuz. Sonra çıkarttığınız kabloyu yeni kabloya bağlıyorsunuz. Yeni kablodan ekstra 3 kablo çıkıyor A/V kabloları. Onuda aldığınız Android Box a bağlayın. Birde o ürüne enerji gerekiyor. O kadar. Mutlu son Konu linkini atacağım