0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yurtdışından sipariş ettiğim ışıklı logo ile yaptığım çalışma umarım beğenirsiniz Ayrıca 2016 tının tüm forum üyelerine sağlık mutluluk huzur ve bol kazanç getirmesi dileğiyle.
Elinize sağlık güzel olmuş.Kameradan dolayı zannedersem ışıkta parlama olmuş.Canlı olarak daha güzel ışık dağılımı olmuştur mutlaka.
Güzel olmuş. Plakayı buzlama olayı da gayet gerçekçi olmuş
Yaptığım işlemi forumda yapmak isteyen arkadaşlar için özetleyeyim.Aslında bu kadar meşakkatli olacağını beklemiyordum yaklaşık 2 saat uğraştım diyebilirim. Vermis olduğum siparişte logoyu nikelajlı umarak yapmıştım fakat gelen ürün şeffaf sert plastik tabaka içine işlenmiş led toyota amblemi şeklindeydi ürünün resmini yarın buraya koyarım. Gelelim işleme işe eski logoyu sökmeyle başladım çünkü almış oldugum logo degil logonun altlığı gibi birşeydi eski logonun nikelajlı kısmını sıcak suyla ayırdım aldığım ürün eski ürünün yerine oturmadığı icin panjurun icindeki siyah bölmeyi çıkarttım logonun gireceği yer gri renkte olduğu için güzel görünsün diye orayı siyaha boyadım sonra çıkarttığım nikelajli logomu aldigim ürüne silikonla yapıştırdım sonra onuda panjura monte ettim. Kabloları arka taraftan çıkartıp elektriğini parklardan aldım.Keşke yaparken foto çekseydim bu soğukta baya yorucu geldi ama değdi arabaya cok yakıştı bakan dönüp birdaha bakıyor. Aldığım üründen bir arkadaşımada almıştık onun fotosuyla benim panjurdan çıkarttığım eski logonun altlığının fotoğrafını koyunca özellikle E12 Sahipleri islemi daha rahat anlayacaktır . Biraz uzun oldu kusura bakmayın birde cepten yazıyorum imla hata kusurlardan dolayı simdiden özür dilerim.Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2015, 20:25:40 Evet Cavit bey kameradan dolayı parlama oldu canlı gözle orjinal duruyorMesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2015, 20:28:55 Evet Talat bey fotoshop da bayağı uğraştım şaka bir yana bolu dağı eteklerindeyiz soğuk kar fırtına aracı bu hale getirdi.
Ben de boluda yim. Bolu merkez mi
Kaynaşlı Talat Bey