0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
renk güzel araba güzel bence kaçırılmaz. 4 ileri otomatik şanzımana sahip. 60 bin km'de bir şanzıman yağını değiştirmek gerekir. 7 senedir Toyota camiasındayım daha bu araçların otomatik şanzıman sorunu ile geldiğine rastlamadım(samimiyim) fakat dikkatimi çeken bi şey var. araç gli ise ön ve arka cam dış fitilinde ve yan camların kenarlarında nikelaj olur(fabrika çıkışı). Fotoğraftan dolayı görünmüyor mu yoksa araçta bu nikelajlar yok mu?
fakat dikkatimi çeken bi şey var. araç gli ise ön ve arka cam dış fitilinde ve yan camların kenarlarında nikelaj olur(fabrika çıkışı). Fotoğraftan dolayı görünmüyor mu yoksa araçta bu nikelajlar yok mu?
derdi olmuyor yagını ise her 50.000 km degismesi gerekli. A/T 4 ileridir tek eksisi fren balatalarının M/T lu araçlara göre daha erken degismesidir
Hadi ya..Ben neden görmedim.Acaba vardıda benmi dikkat etmedim yoksa gerçekten yokmuydu..Aracın diğer fotolarınada bir bir bakayım.Aracın diğer açılardan çekilmiş fotolarına baktım ama net olmamakla beraber var gibi görünüyor.. Serdar bey.Bana kime kısmet olacagı belli değil ama ilgilenirseniz eğer ilgili ilan numarası aşağıdadır..Sahibinden.com ilan no:#11940217