Konu su arkadaslar bana pek inandirici gelmedi ama isi yapan her kisi bu isten para kazandigini soyluyor kısaca anlatcam kairos teknoloji diye bi site var bunlar şirketlerin datalarını filan koruyan bulut sistemi olusan bi site , bilgisayara herhangi bi data olmucak sadece hack lere karsı guvenlik duvarı gibi bişey biliyorsunuzdur belki bu sistemi . Adamların 4 tane secenekleri var yıllık ücretleri sen bu 1 yıllık ücreti ödeyip bi kenarı çekiliyosun gruplar şunlar standar grup standart grup 125 dolar sılver 597 dolar gold 1577 dolar platın 2777 dolar , sen bunlardan istedigini seçiyorsun sonra cekiliyon bi kenarı mesela diyelim platını aldın 8.000 tl ypaıyor turk parasıyla gunde 10 saat bilgisayarını acık bırakıyon sana 55 tl bırakıyor aylık 1650 tl yapıyor 5 ay sonra paranı amorti ediyor gerisi sana kalıyor paranın , ayrıyetten şöyle bişey var mesela diyelim ben seni getirdim bu işe benim üstümden kayıt ettrdim sende geldin standart almak istiyorum dedin 125 doların %15 ini bana yolluyorlar 43 tl sistem böyle ilerliyor . kişi getirme zorunlulugun yok bilgisayarın günde 10 saat acık olsun bu uygulamada paranı gene veriyorlar. Bilgisi olan varmi acaba nedir ne degildir