0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam filmi aracı çok değiştiriyor. Güle güle kullanın yakışmış. Cam rüzgarlıklarını servisten mu aldıniz?
LPG yakıt göstergesi için yer seçimi gerçekten güzel olmuş Yaptığınız tüm eklentiler gayet güzel. Krom egzoz ucu ve cam rüzgarlıkları orjinal olduğu için ayrıca bir güzel olmuş bence. Emeğinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum. Orjinal navigasyon ekletmek yerine neden androidli yeni bir cihaz aldınız?
Android box olayı vardı ve orjinal sisteme daha uygun fiyata ekleme yapılıyordu
Sağolun.Servisten aldım.Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2015, 15:02:11Teşekkürler.Orjinalini düşünüyordum.Fakat forumda bir başlıkta 6 ayda bir güncelleme için 110 euro istendiğini okudum vazgeçtim.Ojinal cihaz bazı formatlarıda okumuyor..Örneğin mkv uzantılarını.Harici multi medyaya istediğmi yapabiliyorum.Her türlü videoyu oynatıyor.İstediğim naviyi kuruyorum onun gibi.Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2015, 15:04:15Sercan,Ben araçta hava girsin diye yaz, kış camı çok açarım.Yağmur ve karda bile üstten bir parmak açık olur.Dar alanda havasızlık beni sıkar.Bu yüzden cam kenarlığı kullanıyorumMesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2015, 15:05:53Yasin Yılmaz,LPG gösterge butonu benim fikrim değildi.Aracı almaya gittiğimde LPG ci oraya takmış.
Kaan beyTV ler için olan bunu biliyorum.TV için kullanan arkadaşım var.Ben araç için farklı bir şey zannettim.Bilmediğim dediğimden kastım,bu cihazların araçtaki orjinal sisteme olacağını hiç düşünmedim. Oluyormu ki acaba?
Tahmin ettim Kaan.Elektronik cihazlara fazla hobim vardır.Acaba forumda hiç deneyen varmı? Merak ettim.
Zaten işin espiri tam o. Araç için kablosu var 40-45 dolardı galiba. Araca bağlanıyor ve A/V girişi yapılmış oluyor ekrana. Orjinalliği bozmadan yapılacak en güzel şeyÇünkü ayrıyetten satılan ekranların kalitesi vasat. Sadece netlik değil dokunmatiğide kötü Bizim araçta Touch 2 with Go var. Bunuda eklersem Elm327 show +film keyfi olacak
Şimdi ben anlamadım, hem ekranın çözünürlüğü çakma olan modellerde kötü ve dokunmatiği hassas değil diyosun ama orjinal olmayan ekran kullanıyosun benmi yanlış anladım açıklarmısın yoksa ekran aynı kalıp yanındaki butonlar mı değişiyor birde harici gps mi uygulanıyor açıklarsanız sevinirim.
Kaan orjinal ekranını orjinal navigasyon paketiyle kullanıyor. Üst yorumlarda bahsettiği cihazı sisteme eklerse ELM cihazıyla araçla ilgili verileri ekranında görebilecek ve bir android tablet gibi ekranını kullanıp film vs izleyebilecek.
Fakat orjinal navigasyon paketide kullanmıyor diye biliyorum hatta güncellemeleri ücretli olduğu için orjinal navigasyon paketi almadı diye anladım.
Hepsi çok güzel olmuş. Keyifle kullanın inşallah. Bu dışarda taktırılan multimedya cihazlar aracın garantisini bozar mı peki?