0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Termostadı söktürüp sıcak su testine tabi tutun açıp kapıyor mu termostad. Size sağlıklı bilgi verecektir.Ayağınız durmadan debriyajdaysa oda dayanmaz. Sorununuz baskı balata değilse. Şanzıman sorunu olabilir. Sizden başka birine arabayı verdiğiniz mi kullanması için. Şanzımanı mahvedebilirler.
Mehmet bey merhaba:Madem devamlı samsuna geliyorsunuz yetkili servise uğrayın DERİNDERELER KOÇAK.Aracınızın kontrolünü ve arıza tespitini yaptırın,serviste gerçekten çok değerli ustalar var,ne yapmanız gerektiğini size söyleyeceklerdir.gerekirse maliyet hesabı yaptırın yaklaşık olarak başınıza ne geleceğini bilirsiniz.İyi seneler hiç kafanızı takmayın bunlar düzelecek şeyler.Ben 1994 yılında 0 aldığım Toros'un şanzumanını indirtmiştim.
Vites geçişlerinde zorluk olduğu anda hiç diretmeden debriyaj pedalını pompalayıp denermisiniz 3 veya 4 defa eğer rahat geçiyor ise debriyaj üst veya alt merkezi kaçırma yapıyordur tecrübe ile sabittir.