Gönderen Konu: 2006 corolla dizel hd Teyp bozuldu  (Okunma sayısı 4021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
2006 corolla dizel hd Teyp bozuldu
« : Ocak 08, 2009, 19:35:45 »
Herkese selam,

2 gündür arabamı kullanmıyordum,bu akşam eve dönmek için bindim ve çalıştırdım teybi açayım dedim.Power tuşuna bastım görüntü geldi radyo adı felan geçiyor ama ses yok.Alla alla dedim kapadım açtım 1-2 kez gene yok.Ses 34 te kalmış ve butonu sağa sola çevirsemde  rakamda değişiklik olmuyor.İşin en can sıkıcı yanı arabanın garantisi geçen hafta bitti. >:( >:( >:( .Küfrede küfrede toyotaya gittim belki bişeyler yaparlar diye.Sigortasını felan çıkardılar taktılar ama nafile.
Ankara' da oturuyorum ve garantide bittiğinden Toyotaya kamyonla para vermeye hiç ama hiç niyetim yok.Ankara'da Toyota teyp tamir işinden anlayan güvenilir bir yer varmı acaba.Teypte aynı zamanda yol bilgisayarı da olduğundan canım iyice sıkılıyor.Gerçi onlarda bir sorun yok sadece ses geliyor ve ses ayarı değiştirilmiyor.Diğer herşey sağlam.

Şimdiden teşekkürler.
'06 D4d Toyota Corolla H/B

Toyota Club Türkiye

2006 corolla dizel hd Teyp bozuldu
« : Ocak 08, 2009, 19:35:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 corolla dizel hd Teyp bozuldu
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2009, 20:20:56 »
Ersin Elektronik
0 312 3353724-3354332-3368139
Demetevler 406.(eski 3.) Cad. No:38 Demetevler-Ankara

Kesinlikle tek adres. Tüm markaların yetkili servisleri ile çalışan kusursuz bir yer. Mutlaka uğrayın derim.

Kolay gelsin.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2009, 16:56:04 »
Tamire gitmeden önce akünün + kutbunu söküp takmayı düşünüyorum.Teyp te resetlenmiş olacak.Belki düzelir diye düşünüyorum.
Radyo açıkken  rakam tuşuna basılı tutunca o anki kanalı bastığın tuşa kaydediyor ve o sırada dııt diye bir ses çıkıyor.Şu an hala o sesi alabiliyorum.Yada yol bilgisayarını resetlediğimde gene dıt sesi geliyor.Alet komple uçmuş olsa o sesleride almamam gerekir diye düşünüyorum bir umut.
Bir fikri olan varmı ?

Akünün + kutbunu sökmeden önce ve söktükten sonra bilmem gereken önemli birşey varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2009, 17:02:09 »
  Öncelikle geçmiş olsun.
 Sigortasını çıkardılar ise bu işlem kutup başını sökmek ile aynı etkiyi yapmıştır bence Teyibe.
 Hiç ses geliyor mu, kanal değiştirme çalışıyor mu, sadece ses seviyesi mi değiştirilemiyor?
 Akü, vs. sökmeden önce Teyb kodunu bilmekte yarar var bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2009, 17:04:50 »
  Öncelikle geçmiş olsun.
 Sigortasını çıkardılar ise bu işlem kutup başını sökmek ile aynı etkiyi yapmıştır bence Teyibe.
 Hiç ses geliyor mu, kanal değiştirme çalışıyor mu, sadece ses seviyesi mi değiştirilemiyor?

Sigortasını çıkardılar ama teyp resetlenmediki  ? Herhangi bir kod sormadı yani gene direk çalıştı.ses seviyesi değiştirme ve ses dışında herşey çalışıyor  normal şekilde.Hoparlörlerden dııt sesi geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2009, 17:38:35 »
  Hoparlör kabloları falan bir noktada şase yapmış olabilir mi? Eminim bu konuda daha net bilgisi olan vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 10, 2009, 23:34:56 »
Bu sabah kontrol ettiğimde sorunun kendi kendine düzeldiğini gördüm.Şu an sorunsuz şekilde çalışıyor.Bakalım bir daha sorun yaparsa söktürüp baktıracam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2009, 11:56:39 »
  :) Geçmiş olsun. Biz forum perilerinden yollamıştık akşam aracınıza. :) Şaka bir yana hoparlör kablolarından biri şase yapmış olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #8 : Ocak 15, 2009, 10:48:24 »
PANAKAM Elektronik San ve Tic Ltd.Şti.
Toyotaların orjinal  Panasonic marka Teyp/Radyo/CD lerin Türkiye'deki tek tamir ve bakim servisi.  kargo ile cihazınızı gönderiyorsunuz  kabul ederseniz yapıyorlar. İsterseniz aracınızla gidin hemen orda söküp  onarıyorlar. Ariza tespiti ve fiyat bildirimi ücretsiz.

Adres:Karsli Ahmet Cad. Kevser Sok. No.89/1  İcerenköy/kadıköy/stanbul
Tel. 0216 572 66 67
Fax. 0216 572 76 71

Herkese selam,

2 gündür arabamı kullanmıyordum,bu akşam eve dönmek için bindim ve çalıştırdım teybi açayım dedim.Power tuşuna bastım görüntü geldi radyo adı felan geçiyor ama ses yok.Alla alla dedim kapadım açtım 1-2 kez gene yok.Ses 34 te kalmış ve butonu sağa sola çevirsemde  rakamda değişiklik olmuyor.İşin en can sıkıcı yanı arabanın garantisi geçen hafta bitti. >:( >:( >:( .Küfrede küfrede toyotaya gittim belki bişeyler yaparlar diye.Sigortasını felan çıkardılar taktılar ama nafile.
Ankara' da oturuyorum ve garantide bittiğinden Toyotaya kamyonla para vermeye hiç ama hiç niyetim yok.Ankara'da Toyota teyp tamir işinden anlayan güvenilir bir yer varmı acaba.Teypte aynı zamanda yol bilgisayarı da olduğundan canım iyice sıkılıyor.Gerçi onlarda bir sorun yok sadece ses geliyor ve ses ayarı değiştirilmiyor.Diğer herşey sağlam.

Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 15, 2009, 11:05:31 »