0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takipteyim. İlk olarak bence bütün lpg nin Borularını değiştirip test etmekte fayda var. Belki sertleşip çatlaklar oluşmuş olabilir. Mali olarak da fazla yük olmaz diye düşünüyorum.
Atiker Baykan, Akl sistemleri 2. Sınıf lpg markaları. 50binde 3 kere regülatör değişikliği olur mu ? Size soruyorum. Rölanti olayınızın sebebi marka ve özensiz takılan kittir. Bence kiti komple değiştirin uzun vadeli binecekseniz bari. Benim arabadada atiker var, güvenemiyorum. Bu kitlerle devam ederseniz yine problemler devam edecek.
LPG = Kaliteli işçilik + Kaliteli kit olmalı.Yoksa arabayı bile siniden yaktırır.Kiti komple değiştirmeniz bence daha mantıklı.4 enjektör yenileseniz zaten 1 000 lira yapıyor.Sonuçta maddi durum,karar sizin.Suabp sorununuzu çözen usta yardımcı olmuyor mu?
Lpg yedek parça satan sitelerden atiker malzeme leri alin. Bir gaz ci ya gidin değiştirin. Hortumlar i degistirmek isterseniz zaten onlar çok ucuz onlari da değiştirin kafaniz rahat olsun
Önceki aracım clio da atiker takılydı. Yaklaşık 100.000 km kadar kullandık.50 bini bende 50 bin km de benden önceki arkadaşımda. Ufak tefek sıkıntı haricinde problem yaşamadım. Onlar da borulardan birisi gaz kaçırıyordu değişti.enjektörleri temizlettim bir ara. Sonradan takımını değiştirdim o kadar. Bence usta önemli.
Gelişmeleri bekliyoruz. Boruları da değiştirdiniz mi?