Merhaba arkadaşlar, sağ ön camı açarken yada kapatırken biraz sesli şekilde çalışıyor. Sanki bilye falan dağılmış gibi bir ses. Bir gün açıp kapatırken elimde kalır mı ?
selamın aleyküm
o ses cam lastiklerinden geliyo olmasın lastikler sert gibi biraz
selametle
selamın aleyküm
o ses cam lastiklerinden geliyo olmasın lastikler sert gibi biraz
selametle
Eyvallah hocam, ama lastik sesine benzemiyordu.sanki motor kısmından geliyor.ama sabah iyice bir kontrol edeyim.
Aracım 2011 Avensis, aynı problem bende de başladı son 1 aydan beri. Aracı cuma günü servise götürdüm,yetkili arkadaş tozlanmış temizlenecek dedi,aracı teslim almaya gittiğimde temizlendi ama yine yapacak,ses yapınca gelin garanti extradan parça isteyelim değiştirtelim dedi ki cumartesi ses tekrar başladı.
Haftaya pazartesi ya da salı götürüp parça isteteceğim.
Aracım 2011 Avensis, aynı problem bende de başladı son 1 aydan beri. Aracı cuma günü servise götürdüm,yetkili arkadaş tozlanmış temizlenecek dedi,aracı teslim almaya gittiğimde temizlendi ama yine yapacak,ses yapınca gelin garanti extradan parça isteyelim değiştirtelim dedi ki cumartesi ses tekrar başladı.
Haftaya pazartesi ya da salı götürüp parça isteteceğim.
Benimkinin garantisi var mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle motor arızalı olabilir. Temizlemekle geçeceğini bilsem açayım diyeceğim de. Olmadı servise giderim bende. O da ancak 1 ayı bulur. Çünkü çok uzak bana.
Ses kaydedebilir misiniz? Ben duymadım öyle ses en azından yokk benimkinde
Tamam hocam bugün kaydedebilirim. Bu arada sesleri video olarak yüklüyoruz buraya değil mi? Yada önce youtube ye yükleyip linki buraya mı kopyalıyoruz?
Kaydettim akşam olduğu için karanlıktı ama önemli olan ses

cam inerken problem yokta çıkarken ses yapıyor.
Zorlandığı için ses yapıyor gibi geldi. Camın girdiği yuvaları bir kontrol edin. En temizi sök pandizotu bak kastıran neymiş.
Kapı faillerini spreyledim geçen kapılarda ses kesilmişti. İlk işim camların kenarında spreyle ek. Sonucu yazarm inşallah.
Kapı faillerini spreyledim geçen kapılarda ses kesilmişti. İlk işim camların kenarında spreyle ek. Sonucu yazarm inşallah.
Aynen. Ben senede en az 2 kere sıkıyorum a
Artik. Özellikle cam sallanmasin ses yapmasın diye çok sıkı duruyor. Araya pislik vs derken iyice motoru zorluyor. Hatta ben on cam dibinde şu toplama ızgarası ni bile o spreyle spreyiyorum. Hem dış etkenlerden koruyor hem de yeni gibi görünüyor
ahmet bey ayni ses benim s
arabada da vardı.Cami hafif acikken öne arka ya mi diyeyim ileri geri mi desem sağladığınız da fazla sallaniyormu.
Bende hatta kaldirirken carrr cuurr diye takikacakmis gibi oldu.
Kapi döşemesi sökülüp fitilleri temizlediler birfe bu camin boşluğunu alıyorlar krikodan .Ondan sonra birrdaha bu sesi yapmadi
Fitilden cok camda boşluk var o yuzden zorlanıyor
İşte bendeki birebir aynı ses,servis 2 kere işlem yaptı ama nafile, 3. İtirazı yapacağım ve değişecek.Temizlikle geçmiyor arkadaşlar,benim kapı döşemeleri söküldü,spreylendi,yağlandı ama nafile.
motor sürtme sesi motor sıkışık çalışıyor motor değişecek yada işlem görecek bence tanıdğınız elektrıkçi varsa ona gösterin
motor sürtme sesi motor sıkışık çalışıyor motor değişecek yada işlem görecek bence tanıdğınız elektrıkçi varsa ona gösterin
Spreyle temizleyeyim diyordum önce daha fırsat bulamadım. Yakınımda iyi usta da yok. Önce servise göstereyim diyorum.