0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ford altyapısını kullanıyor, güzel araçlardır. Yedek parçaları, bakım ücretleri daha fazladır diye biliyorum.
Ben esas S70 hastasıyım. Ama V70'de aklımı çekmiyor değil. Geçen günlerde V40'ı da inceledim ama küçük geldiği için vazgemiştim.Bu arada siz hangi V40 serisinden bahsediyorsunuz. S40'ın station versiyonunu mu yoksa Euro Ncap test puanlarını alt üst eden HB V40 mı?
öncelikle otomobil tavsiyesi bölümüne neden ısrarla yazılmadığını bu forumda anlayamadım bir türlü. yeni üye olsa tamam. mantıklı açıklaması varsa buyrun.forumda bir üyemiz aldı v40. bilgi edinmek için: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57685.0volvo eski volvo değil. v40 olsun, s60 olsun. artık seviyeyi aşağı çektiler. bu yüzden sınıfında bu fiyatlarla ilk tercih edilebilecek araç olduğunu sanmıyorum, özellikle a3 varken.
Abi yorumuna noktası virgülüne kadar katılıyorum .Abi hatırlıyorsan ben forumda tavsiye istediğimde bmw 1 ve audi a3 arasında kararsızdım . Daha bu araçları test etmeden önce bana A3 tavsiye etmiştin ve ikisini test ettikten sonra tereddüt etmeden A3 te karar kıldım . Şu ana kadarda hiç acaba 1 serisi mi alsaydım dediğim olmadı aksine hep iyi ki a3 almışım diyorum .
Rabbim ağız tadıyla, mutlulukla, sağlıkla, keyifle, kazasız, belasız ve cezasız bir şekilde binmeyi ve eskitmeyi nasip inşaallah. Talihsiz bir durumla karşılaşmadığın sürece çok uzun yıllar kullanacağın bir araba.Günal bey'in (Hakan Aydın'ın eklediği konu) açtığı konuda birisi servis faturasını paylaşmış. Gereksiz pahalı bir rakam ve filtrelerin takılmasına bile kdv hariç 21,80 işçilik yazmışlar Toyota'nın filtre fiyatları Audi'den bile pahalı demiştim ama Volvo uçup gitmiş...