0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz 30.000 bakımına girdim geçen haftalarda. Geri gelirken ses vardı. Yolda ilerlerkende ince bir ıslık sesi vardı bazenNeyse usta beni içeri çağırdı. Balataları söktü bana gösterdi sonra döndü "siz hiç frene basmıyor musunuz?" Dedi. Ben o an bi boşlukta kaldım , hayatın anlamını sorguladım. Efendim abi diye sordum. Balatalarınız ve diskleriniz hiç eskimemiş dedi. Nasıl araç kullandınız dedi. Ben şok oldum. İlk otomatik aracımız. Freni çok çok fazla kullandığımızı zannediyorduk
65 bin de ikinci ön balata değişimi ilkine 40 binde serviste torna dahil 560tl ödedim dördü olsa 1100tl olurdu bunu özel servist torna dahil dört teker 320tl ye yaptırdim servis 1100tl alırdı şimdi.
garanti bozulması durumu olmuyor mu?
Tornada nasıl işlem yapılıyor. Üzerinde ince çizgi kadar pürüzler var onları mı düzeltiyorlarE6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa bey, Ankarada Dörtnal Toyotada işlem yaptırabilirsiniz bence. Balata tamamen kullanıma bağlı, çok şehir içi binipte frenlerseniz bitebilir. ama uzun yolda bu çok daha düşer. Ama tamamen kişiye ve kullanıma bağlı.NİBK tavsiye ederim. Toyotanın taktığından daha iyidir
Teşekkürler tam da beklediğim cevap geldi. . Servis balatada dışarıya göre en az 3 kat fiyat istiyor, herkes dışarıda yaptırmayı tavsiye ediyor. Nibk dışarıda bulunuyor mu, yoksa alıp mı gitmek gerekiyor.
Aracımdan çıkan orjinal balataların üzerinden okuyabildiklerim aşağıdadır. Ama ben Nibk ile değiştirdim, kazıntı gibi seslerden eser kalmadı, performansı da güzel, tavsiye ediyorum. Arka Balata: Bosch Galfer G3409 478-E18 316.3Ön Balata: Bosch Textar T4146
O sesten bende nefret ediyorum. Sanki uzay mekiği park ediyormuşuz gibi ciiuuuuvv ses geliyor dururken. Ama balatalar bitsede değişsek diyorum kurtulmak için