böyle bir ambulansı karsta kullandım karda tank gibi ama asfaltta kağnı gibi (hem ses hem hız olarak).
serdar bey yazın paletler sökülmüyor mu
serdar bey yazın paletler sökülmüyor mu
Kışın asfaltta kullanmak durumunda kalmış olmalarını kastediyorlar sanırım.
teşekkürler hakkı bey. paletler kauçuk kaplamalı yada tamamen kauçuk. o zaman pek seçememiştim.
asfaltta giderken de hışırtı (palet sesi) dışında pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. güzel düşünülmüş tebrik etmek lazım tasarımcıları.
bir kere de vw transporter görmüştüm bir belgeselde. avrupa da tren raylarının bakımı için servis elemanları tekerler yerine ray üstünde gidebileceği aparat takmışlardı. ve transporter ray üzerinde hızlı bir şekilde gidiyordu.
insanoğlu birşeyi ihtiyaç olarak hissetmesin anında yapıyor

))))))
Burası benim eski Land Rover Defender'ı aldığım yer...Dükkanın adı da "Ya Nasip" inanırmısınız:)))))) Türkiyeyi seviyorum

Cumartesileri gidiyorum saçma sapan buraya Hurdacılar Sitesine çok eğleniyorum...Benim hanım manyak sanıyor beni millet Tunalıya giderken Hurdacılar Sitesine gidiyorum diye:))))
Süper bir aletmiş gerçekten
Arkaya da çakma bir kasa yapmışlar...
Murat Bey
Yazın paletler sökülmüyor. Kauçuk olduğundan yaz kış bunlar kullanılıyor. Benim kullandığım modelde (hemen hemen aynıydı) asfaltta fazla sürat yapamıyordunuz 50-60 km falan sınırlama vardı. virajlara girerkende epey havaşlıyordunuz. ama karda kullanması süper keyifliydi.
anlaşıldı. ama yazın sökülebilir olması gerekir.
arabaya da, paletlere de, şoföre de yazık
millet kendini aşmış bizim yaptığımız sadece onları izlemek walalhi