0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zamanında bir arkadaşımın babası tam hatırlamıyorum ama 9-8 sene garanti vardır 12.500'e efsane kasa toyota almıştı kaç model hatırlamıyorum kullandılar uzun bi zaman 6sene falan satarkende 12.500'e satılmıştı ama yok öyle bi araba tertemizdi emsali yoktur griydi bayılıyodum o arabaya
İlave olarak yine vw grubundan polo, Renault grubunu da ilave edebiliriz.
Size bir kaç marka ve model sayayım. Bu aşağıdaki araçlar hem kullanılır hem de günü geldiğinde genellikle ederinin üstünde satılma olasılığı çok yüksektir. İkinci eli en değerliden en vasata göre sıralar isem kanımca:1-VW Golf.2-Toyota Corolla./Honda Civic.3-Opel Astra.4-Ford Focus.5-Doğan SLX(2005 yılında ikinci elleri 7500tl civarında iken aradan bunca yıl geçmesine rağmen halen 10binli rakamlara satılıyor.)Velhasılı kelam bir çok ülkede ne kadar kullanıldıysa o kadar değer kaybederken Ülkemizde maalesef kullandıkça değer kazanan bir pazar var.
1 yıl içinde, 4 Corolla değiştirmiş biri olarak, şunu söyleyebilirim ki, Corolla hatasız olduğu zaman asla zarar ettirmiyor, deyim yerindeyse bütün araçlarımı ayağımı gere gere sattım diyebilirim, hatta son aldığım corollamada dün çok ciddi iyi bir fiyat verildi, fakat kıyamadım keretaya, bir de şu sıralar çok lazım
İyi verdilerse sat Aydın.