0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Auto havalandırma sistemi sadece İlkbahar ve Sonbahar aylarında kullanılabilecek olan AC ile çalışmaktadır. Amaç konforlu serinlemektir.Kışın sadece derecenizi ayarlayın zaten otomatik olarak aynı derecede tutacaktır, ilaveten soğutmanıza gerek yok zaten dışardan aldığı hava soğuktur.
Siz üfleme yönünü degiştirdiginizde fan hızı auto da calişmaya devam eder.Ama bunun bir görseli yoktur.Ayni sekilde autoda iken fan a dokunir iseniz fan manuel e gecer ama üfleme yönü olautoda devam eder.Yine bunun görseli yoktur.
peki Ahmet bey AC olayına ne diyorsunuz internettten biraz araştırdım da digital klimaların çogunda bu olay var yani ben ısınmak için auto ya basınca AC neden devreye giriyor kullanım klavuzuna baktım bugu ve nem için diyor peki sıcak açıkken de klima motoru çalışıp yakıt sarrfını etkliyor mu
Bu bugu giderme sistemi.İsterseniz serviste ariza tespit cihazi ile auto ya basildiginda ACnin devreye girmemesini saglayabilirsiniz.
Buhu giderme sistemi; sadece ön cama havayı yönlendirdiğimizde AC'yi devreye sokan sistem,Diğer taraftan Auto bastığımızda da (ilkbahar - sonbahar mevsimlerinde ekonomik ve konforlu soğutma için) AC devreye giriyor,arıza tespit cihazıyla her iki durum ayrı ayrı devre dışı bırakılabiliyor mu yoksa her ikiside aynı anda mı iptal olacak?Çünkü Kışın sadece ön cama havayı yönlendirdiğimde AC'nin devreye girmesi sinir bozucu.
İki koşul farklı olarak iptal edilebiliyor Tekin abi,
yeni corolladatouch screen, araç, araç özelleştirmesi, klima ayarlarında.otomatik klima modu ve.Etkili havalandirma modusecenekleri var. otomatik klima modu secenegi kaldirilarak auto modeda klima AC nin acilmamasi saglaniyor.Ama on cam bugu cozmede AC nin acilmasi devam ediyor.Bilginize.
hemen denemeye gidiyorum teşekkürler ...
yeni corolladatouch screen, araç, araç özelleştirmesi, klima ayarlarında.otomatik klima modu ve.Etkili havalandirma modusecenekleri var. otomatik klima modu secenegi kaldirilarak auto modeda klima AC nin acilmamasi saglaniyor.Ama on cam bugu cozmede AC nin acilmasi devam ediyor.Bu bilgi için teşekkür ederim. Size bir şey daha sorayım. Acaba etkili havalandırma modunu kapatınca ne oluyor? Konuyla alakası yok ama konu sahibinden de özür dileyerek sorayım; touch ekranda ses ayarlarınsa otomatik ses ayarı var bunu aktif hale getirdiğimizde ne işe yarıyor acaba?