0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dıger arac fırmalarına bakıyorsunuz 15 bın de bakım yapıyorlar. bızım toyota 6 ay yada 10 bın dıyor resmen adam opmece. bırde vatandası korkutuyorlar aman haaa garantıden cıkar dıye. el mahkum gıtmek zorunda kalıyor ınsan.
Bende o kadar para verip ne garantiyi yaptırmak istiyorum ne de bakımı serviste yaptırmayı düşünüyorum, bakalım TOYOTA bize sorunsuzluk abidesi olduğunu bir kere bile gösterecek mi, bugüne kadar hiç görmedik ama
Aydın, sen iyi bir özel servis bul.
Haftaya Denizli'de olacağım, orada 2-3 tane özel servis var galiba, @Murat Köse (28015) abi destek rica ediyorum.
O şu anda LPG'nin keyfini sürüyordur.
aslında 6 ayda bir yağ değişimi için çağırıyorlar yaza ve kışa giriş için bununda sebebi motor yağı 6 ay da ömrünü tüketiyor olması ister km yapın ister yapmayın sonuçta bu yağ sıcak ta ve soğukta motorun içinde çalıştığı sürece bozulur ve bu da sizin motorunuzun ömrünü belirleraslında 6 yada bir çağırma motor ömrünüzün uzaması için gerekli bence güzel bir uygulama ama gerçekten maliyetlifakat erviste şöyle bişi duydum mesea 1. ayda arabayı aldınız 7. ay oldu aracın km 3000 ve 10000 olmasına nerdeyse bir sene var servise gidip sadece motor yağını değişim yaptırabiliyorsunuz 150tl ye sonra diyelimki 9. ay geldi araç 10000km oldu motorun yağ değişimi olmadan işlem yapılır yani 10000 km bakımı yapılır fakat 6 aylık periyotta motor yağı değiştiği için bi daha değişim olmaz ben bu şekilde biliyorum