Gönderen Konu: verso 2014 araca touch 2 navigasyon  (Okunma sayısı 1021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '14
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
verso 2014 araca touch 2 navigasyon
« : Aralık 21, 2015, 12:46:16 »
Merhaba;

2014 model verso aracımı derindereden aldım. alırken navigasyon üretiminin durdurulduğunu ve sonradan üretime geçince taktırabileceğim söylendi. Ancak bugün bayileri aradığımda bunun yapılamayacağı söyleniyor. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Ben şahsen tatmin olmadım. Böyle saçma şey olur mu? Bu araç hala Verso Premium Navi diye satılıyor.

Toyota Club Türkiye

verso 2014 araca touch 2 navigasyon
« : Aralık 21, 2015, 12:46:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: verso 2014 araca touch 2 navigasyon
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2015, 15:07:52 »
bence servisten arayıp bir ton para vereceğine piyasada satılan uygun bir cihazı takmam daha hesaplı ve daha verimli olabilir
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: verso 2014 araca touch 2 navigasyon
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2015, 16:09:02 »
Merhaba;

2014 model verso aracımı derindereden aldım. alırken navigasyon üretiminin durdurulduğunu ve sonradan üretime geçince taktırabileceğim söylendi. Ancak bugün bayileri aradığımda bunun yapılamayacağı söyleniyor. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Ben şahsen tatmin olmadım. Böyle saçma şey olur mu? Bu araç hala Verso Premium Navi diye satılıyor.

Verso Premium Navi diye aldıysanız ve navıgasyon yok ıse sonradan bı hak ıdda etmenız ıcın elınızde yazılı bır belge olması lazım.
boyle sacma bı tıcaret olur mu sasırmamak elde degıl navıgasyonlu arac sat parasını ona gore alıp sonrada musreıye  navıgasyon uretımde yok olunca vercez ne demek
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu