0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki de kısmete işaret denir. Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin.
Abi hakkında hayırlısı olsun . Bende aynı durumu yaşıyorum . Bizim bahçe işlerinde kullandığımız 240 massey traktörümüz var .Kendisi 49 bg olur. 6 aydır bunu satıp 60-70 bg aralığında bir bahçe traktörü düşünüyoruz .Almayı düşündüğüm traktörler ise massey 260 g minimax veya new holland tt65b bu iki traktörü son 6 aydır çok sık görmeye başladım daha önce ayda yılda bir gördüğüm modelleri son 6 aydır haftada birkaç kere görüyorum .
Amin Mahmut. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşaallah.Aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki.
Aynen abi .Bu bende ilkte değil daha öncede buna benzer şeyler yaşadım . Ben algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum .
Abi bende murat abinin açtığı o konudan sonra ciddi ciddi aklıma yattı bu vaneolar. Özellikle de otomatik vites olanları. Sifirlari bi daire parasi ama piyasasına bakıyorsun 2. Elleri uygun alınabilir parasına göre güzel araçlar acaba vergileri nasıl?
Alıntı yapmış fakat mesajımı yazmadan göndermişim. Eyüp senin dediğin araba Vaneo değil Viano. Vaneo Doblo Cady sınıfında ve kamyonet diye geçiyor. Viano'ların bazıları minibüs bazılarıda otomobil olarak geçiyor Vaneo'dan büyük Vito'dan küçüktür.
Versodan büyük mü bunlar
Pardon abi karıştırmisim ben. Evet abi vianolarin otomobil diye gecenlerinden bahsediyorum vergi avantajı oluyor miss gibi de araba.Senin dediğin arabaya da baktım abi fena değilmiş
Abi benim baktıklarım 2007 2008 2009 bu modellere yaştan dolayı fazla bi etkisi olmaz diye düşünüyorum