0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Yetkili servisler,neye göre yapmış olduğu işlemi garanti kapsamına alır.Yani;yapmış olduğumuz işlem garantilidir deniyor bunun bir şartı var mıdır?-Bir iki gün içersinde yetkili servise gidicem,işlem yaparlarsa garantili yapacaklar,bu garantinin bozulma durumu var mı?Garanti hakkında hiç bir şey bilmeden gitmeyeyim diyorum
Yetkili servislerde yapılan iscilikler 1 yil yedek parça 2 yil garantili.Baska balata taktilar diyelim.Yanlış yapildi ise işçilik garantisi ile yeniden yaptirabilirsiniz.Siz hangi konuda gideceksiniz bilemiyorum ama
Mehmet hocam,Servis bu konularda çok insafsız. Ama sizi de anlıyorum yaptıracak usta da bulamıyorsunuz.
Yetkili servisler,neye göre yapmış olduğu işlemi garanti kapsamına alır.Yani; yapmış olduğumuz işlem garantilidir deniyor bunun bir şartı var mıdır?
Barış abiye katılıyorum Mehmet abi.Biri bin yaparak fatura kesecekler. TOYOTA'dan anlayan iyi bir usta bulmanı tavsiye ederim.
Selamın aleykümbence servise anlayarak bilerek gitmek lazım yoksa soyup soğana cevirirler amma onların yaptıkları yerden arızayı birada olsa bilerek analtırsak bizimde azda olsa işten anladığımızı anlarlarsa iş o kadar kolay olmadını onlarda anlarlar derim,gününüz güzel,kazancınız bol,sağlığınız yerinde olsunselametle
Bakalım Ahmet Bey,yarın kısmetse gideceğiz.
Aytaç bey ampül olayı değil içindeki mekanizma arızalanmış. Götürdüğüm yer zaten 1 saat uğraştı.