Allah sahiplerine güle güle kullanmak nasip etsin.
Krom kullanıyorum.
Hangi tarayıcı ile açayım?
şuan'ki hali daha güzel kasa aynı kalsa sadece sorunlarını giderseler daha güzel olurdu ama toyotaya göre olmaz illa bişeyi batırcaklar
Kasa mi değiştirdiler merak ettim şimdi.
Google den de arattım saçma sapan eski.bilgisayar çizimleri çıktı. Bayilere makyajlı kasa mi geldi acaba?
Bu amerika da satilan model yanlisiniz var
diğer 2017 toyota modelleri başlığı çöp olduğu gibi bu başlık da çöptür. insanları yanıltmaya gerek yok.
yukarıdaki araç corolla'nın amerika versiyonu, forumda 4 yıldır fotoğrafları var.
diğer 2017 toyota modelleri başlığı çöp olduğu gibi bu başlık da çöptür. insanları yanıltmaya gerek yok.
yukarıdaki araç corolla'nın amerika versiyonu, forumda 4 yıldır fotoğrafları var.
Bunları yabancı bir siteden aldım.Siteye 1-2 yıldır girmiyorum.Forumda fotoğrafları varsa,yöneticiye bildrirsin konuyu kaldırır.
Diğer konuyada aynı şeyi yazmışsın.İnsanları kandırmak vesaire.Ne alakası var allahını seversen.Kimi kandıracağım.
yönetime ilettim, başlık değişti fark ettiyseniz. kandırmak amacında olmadığınıza eminim fakat yaptığınız iş dolaylı olarak kandırmaya giriyor. foruma uzak kalıp kalmamanız bir mazeret değildir, açacağınız konu ile ilgili araştırma yapabilirdiniz. forumda bir sürü başlık var. internetten gelişi güzel "dayanaksız" bilgileri foruma doğrudan aktarmak bilgi kirliliğidir. yönetim kaldırır veya kaldırmaz. kendi insiyatifidir.
forumda yazar: lütfen açacağınız başlık ile ilgili site içi arama yaptığınızdan emin olun.
ayrıca forum kurallarına da bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Benim bildiğim tüm forumlarda genel kabül görmüş bir kural;Forumda açılan bir konu tekrar açılmışsa, kaldırılır ve biter.
Sizin gibi farklı uslüplerle kişinin üzerine gidilmez.
bizim forumda kaldırılmaz, birleştirilir. tabii ki içeriği ile başlığı birbiri ile örtüşmesi gerek. zaten üyeler de gereken tepkiyi vermiş. yönetim de başlığı değiştirmişken benim daha fazla uzatmama gerek yoktur.
tüm forumlarda olduğu gibi, siz de kişisel olarak hakaret veya daha başka bir rahatsız edici durum ile karşıllaştığınızı düşünüyorsanız; "yönetime rapor et" seçeneğini kullanabilirsiniz.
benim bir yerde okuduğum kadarıyla auris üretimi duracak corollanın bu kasası kalkacak aurisin sedan versiyonu gelecek. bilmiyorum doğrumu ama nerede okuduğumu da hatırlayamadım
geçen gün mazda 3 aracının test etmek için gittiğim kişi mazdanın kullanmış olduğu 1,5 120 bg olan motoru 2016 yılından sonra toyotanın kullanacağını söyledi bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşımız var mı ?
Bizdekinden çok farkı yok ama beğendim
USA COROLLA'lar hep çok güzel oluyor. Keşke bu kasayla TR'ye gelse.
USA versiyon E12 bile ne kadar güzel.